fall seven times, stand up eight.

SÅ JÄVLA ONT.

Kategori: MY LIFE

Jag har så jäkla ont i munnen för att en jäkla visdomstand håller på att växa upp, och så har jag ont som tusan i halsen också, så dom två tillsammans gör satt jag inte mår bra.
MEN
Idag, har jag varit ute med dundergänget och solat och bada vid deras stuga mitt ute i roslagen, helt underbart var det! Vi kom hem och drog ner på finmiddag på stan, maten tog en och en halv timme att få fram, oirreterande. Men gott var den när den väll kom och bra var väll det. Efter det gick jag och elin hem till Adde och tog på oss mera kläder och mötte upp grabbarna och spelade minigolf, kul var det! :D Jag har alltså haft en dunderdag, med askalasbra människor. Ni betyder.

Bilder kommer när jag orkar och har tid. 
PUSS ♥

INGENTING ÄR SOM SOMMAREN.

Kategori: MY LIFE

Hej alla glada (HAHA).

Idag har jag shoppat med en av världens bästa brudar, vi hade så kul! Skrattade asofta, precis som det ska vara när man mår bra. Vi gick runt i en massa olika butiker, men jag hittade inget speciellt som "föll mig i smaken", jag är en sådan tjej som verkligen måste älska plagget jag köper, annars är jag rädd att jag inte ska använda det. Superfjollig jag vet haha. Men jag fick i alla fall med mig en ny bikinitopp och ett par Nudie jeansshorts med mig hem :). Kanske visar dom senare, men nu måste jag sova för imorgon ska jag ut med ett gäng sköna människor och åka båt och äta gott. Hihi puss.

.

Kategori: MY LIFE

I just wanna be with you.

HAR DET BRA

Kategori: MY LIFE

Med en kär liten vän, mys hela kvällen och vi har det som bäst.

- men vi saknar en kär liten vän till, Emilia kom hem nu. ♥

PUSS

SMILE

Kategori: MY LIFE

Jag har kollat på Dear John idag. Jag grät. Jag grät floder. Så jävla bra var den. Kommer att kolla den minst tusen gånger till. Jag har varit till Öregrund idag där jag också spenderade min midsommarafton, idag var jag där med min mammas syskon och deras familjer och tog en kulglass, så länge sen det var, och så otroligt gott, sommarkänslan var obeskrivlig. Nu ska jag ta och tvångstäda mitt rum, haha jag hatar att städa, men nu behövs det verkligen. Så it's time. Vi hörs senare, puss.

'

Kategori: MY LIFE

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Jag saknar oss, bara satt du vet det.

HUNDFLICKNAMNSFÖRSLAG TACK!

Kategori: MY LIFE

Idag har jag gjort någonting som jag aldrig har gjort förut, jag har hämtat hem en liten hundvalp! :) Hon är så söt våran sessa, man vill bara mysa med henne dag ut och dag in :). Men vi har ett ynka problem, vi har inte hittat ett namn som vi tycker passar henne än, hihi skitsvårt ju! Men det kommer väll, men har ni några förslag så fram med dom! ;) Hon är så sjukt söt så man vet inte vart man ska ta vägen. Hihi, men det är så det ska vara ;) Nu sitter jag och kikar lite scrubs innan jag ska gå och lägga mig eftersom imorgon blir det jobb från klockan kvart i sju.. soooft ;). SOVGOTT ALLA.
PUSS



MIN LILLA BEBIIIIIS

WONDERCHILD

Kategori: MY LIFE

Jag saknar din närhet.

Kategori: MY LIFE

Det jag har gjort dom senaste dagarna är att ha umgåtts med dom som jag vill umgås så mycket mer med men aldrig riktigt har tid med att göra, vilket är otroligt synd. :( Det var underbart, att bara vara hemifrån ett litet tag och känna sig behövd, och bara kunna njuta av ledigheten & inte känna några krav.  Jag & mamma var i alla fall till Stockholm och hälsade på släkten, hur mysigt som helst. Har jag sagt att min mormor och morfar är bäst? Idag efter vi hade hälsat på mammas moster och morbror så tog vi oss hemåt, jag övningskörde lite ifrån Hallstavik och sen drog vi in på Stop 76 och köpte en pizza. Var rätt sisådär asgott! Hihi. Nu ska jag snart ta mig iväg till Anna för lite bubbelbad & filmmys. Ha en bra kväll.
PUSS

Imorgon, jag längtar som tusan.

HAHAHA

Kategori: MY LIFE

-

Kategori: MY LIFE

Jag somnade den natten i tron på att allt var en del i en kärlekshistoria,
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel när jag gav dig en gloria.





don't dream your life, live your dreams.

Kategori: MY LIFE

Åååh vad arg jag blir, hade precis skrivit ett bra inlägg och bäddat in video och allt, så vips när jag ska publicera så försvinner allting, precis vad jag behövde liksom. 

Kikade en superduperbra film idag på 4:an, som hette Million Dollar Baby, har ni inte sett den så ska ni verkligen se till att göra det! Jag grät floder och skrattade som tusan, så bra var den. Idag har jag jobbat lite, tagit det jävligt lugnt och övningskört med pappa. Jag & pappa är väldigt lika, det märks verkligen när vi gör saker tillsammans. Det känns bra liksom, allting flyter på! Men ibland så får man ju göra fel och få lite panikattacker i korsningar till exempel ;) Men det övar man ju bort sen så det är nog ingen fara! :) Imorgon är jag ledig så tror jag ska ta med mig mamma och luncha på Adas, det skulle vara supermysigt ju! :) Får se hur det blir, nu ska jag sova för snart så kollar jag på insidan av ögonlocken alldeles för mycket, hihi ha det bra! 
PUSS




Häromdan så hittade jag en gammal Eva&Adam skiva i bilen som jag kommer ihåg spelades flitigt så fort vi skulle åka någonstans när vi var små, lyssnade igenom skivan och hittade denna gamla goding som jag kommer ihåg var en av mina favoritlåtar när jag var runt 5-6 år, kanske någon av er som kommer ihåg den?

190611

Kategori: MY LIFE



Hon är grym, Katy Perry alltså.

Idag har det mest varit jobb som har gällt, rätt kul, men ibland tråkigt. Meeeen jag trivs bra, så jag ska inte klaga :) På förmiddagen idag så var jag och kikade enduro med bra vänner. Det var asspännande att kolla på även fast det var lite småläskigt när vissa gjorde illa sig men det gick ju bra så ;). Sen kollade jag och Anna in marknaden innan Anna åkte hem och jag drog hem för att käka och sen jobba :). Slutade runt 21.15 och då åkte jag hem och kikade lite tv med pappa sen hamnade jag här :) Ska sova nu för imorgon är det jobb som gäller, igen. ;) 
PUSS

I JUST WANNA STAY IN MY BED

Kategori: MY LIFE



Låten beskriver rätt så bra hur min dag har varit, lat & lagom bra. Har haft som en mysdag med mamma, och bara tagit det rejält lugnt. Varit och jobbat en sväng på kvällen, det var regnigt och kallt, men Anna var där så jag hade det bra ändå! På kvällen så vart det en bra bilrunda med min käre storebror, så kvällen avslutades på bästa sätt. PUSS

-

Kategori: MY LIFE

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me.
Love is my drug, it's my heroin.

SAVE THE WORLD

Kategori: MY LIFE



STARK KÄRLEK TILL SWEDISH HOUSE MAFFIA

MUMS

Kategori: MY LIFE



BEYONCES NYA.

Kategori: MY LIFE



You turned out to be the best thing I never had
And I'll never be the best thing you never had
Oh baby I bet sucks to be you right now. 

BEYONCE

Nu har jag nyss jobbat klart, det var mycket folk idag och jag var helt slut så hoppas att allting gick rätt. Nu myser jag i sängen och snart så dyker Sofia & Elin upp här och vi ska baka och kolla på någon bra film. Hihi myyyys. Nu kommer dom :) PUSS

YOU COULD BE A SWEET DREAM OR A BEAUTIFUL NIGHTMARE

Kategori: MY LIFE

DRAR EN FET NATT MED SÖMN OCH SEN ÄR DET JOBB & BRA VÄNNER SOM GÄLLER.
PUSS


BLOW IT UP LIKE DYNAMITE

Kategori: MY LIFE

Så jävla trött på det här nu.

Har jobbat lite idag & snart är det dags igen! Efter jobbet så mös jag med Sofia & Elin, hur trevligt som helst! Vi bara snackade om allt och skrattade som tusan. Hihi så braaa. Nu ska jag ta mig ner för att kika lite fotboll sen blir det jobb med Anna. ♥ 
PUSS


broken trust and broken hearts

Kategori: MY LIFE

Chill dag med Anna, love it. Vi har varit som bästa vänner ska vara, olika och lika. Som tusan. Vi har haft en rejält bra dag fastän det dåliga vädret, vi trotsade det och åkte moppe en mil när det spöregnade. Jag har aldrig frusit så mycket och samtidigt varit så jävla glad. Vi hyrde Satc 2, den var bra! Saknar att kolla serien faktiskt, ska nog ladda hem alla avsnitt snart! Imorgon är det jobb som gäller, fast inte så långa pass, skönt! Ska nog ta och sova snart, puss! ♥




Jag & två saknade tjejer på katte-skrapan kampen, tänker lägga ut fler bilder därifrån sen när jag har tid. Det var en av dom grymmaste dagarna i mitt liv, fastän vi förlorade, men tror vi var lyckligare än var skrapan barnen var i alla fall. Jag menar, vi går ju i en av världens kanske bästa skolor.

KÄRLEK TILL KATTE - KATTE TILL KÄRLEK

SKOLAVSLUTNING

Kategori: MY LIFE

HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN.

Fina ellen.



Elin & Karolina in thaa klassrum!



Mathilda



Söta tjejer!




Rickyboy!!!




Anna & Mathilda







Söta sylvia!



EBBA MIN WINGMAN




SP10C

you're the best thing that's ever been mine.

Kategori: MY LIFE

Kör ett lite slarvigt inlägg!

Igår så var det ju i alla fall skolavslutning, när vi hade haft våran avslutning i skolan så tog jag bussen hem och tog något att äta, haha var så jäkla hungrig!!! Efter jag hade käkat så kände jag hur min huvudvärk började bli värre, så jag gick och la mig och tog en powernap. Riktigt behövligt! Jag väcktes av att min bror stog och ropade åt mig att vakna för att Emilia hade ringt, så jag gick upp och ringde henne. När vi hade pratat klart så kände jag att huvudvärken fortfarande inte hade gått över, så drack typ en liter vatten. Inte heller det funkade så jag gick ut på en promenad och drack vatten under tiden. Först då släppte den, asskönt! Sen åt vi asgod mat här hemma och bara njöt av sommarlov, äääntligen! Efter maten så tog jag bussen in till stan och drog hem till Anna på lite förfest med en massa bra människor, riktigt trevligt! Runt tio så drog vi oss till hum-c, där var vi inte ensamma om man säger så! PROPPAT med folk verkligen, askul att se så många. Mötte upp Ebba & en massa andra där och hade en askalaskväll, drog mig hem till Anna runt halv två och vi snackade en massa sen däckade vi i hennes säng runt 3 tiden och sov ända tills klockan elva, då vi gick upp och åt en bra frukost och drog oss till bussen och åkte hem! Har nu varit hemma ett tag och umgåtts med familjen och tagit det jäkligt lugnt ;) Ska nu ta något att äta och sen träffa Anna.
PUSS

THIS IS NOT THE TIME OR PLACE FOR BROKEN HEARTED

Kategori: MY LIFE

SOMMARLOV, ÄNTLIIIIGEN.

Idag har varit en ganska bra dag, i skolan var det lite sorligt eftersom att vissa ska byta från våran klass. Jag blödig som jag är började grina när dom sa att vi hade gått ut ettan, fastän jag visste det innan också..? Men det känns som att det är så otroligt kort tid kvar av skolan, vad ska jag göra sen? Sitta på en parkbänk? Ja det låter bra! Eller så slutar det med "Ebba & Jennys Feta Kebabkiorreee", aa det låter ju inte heller helt fel! ;) Men idag så började det med sommaravslutningssamling i skolans aula där vissa från skolan sjöng och rektorn höll avslutningstal. Sedan gick vi vidare till ett klassrum med klassen och fikade och fick våra inloggningar till dexter så att vi ska kunna kolla våra betyg. Vi alla berättade vad vi skulle göra i sommar, det var jättemånga som skulle åka utomlands, själv ska jag till Ullared haha :) Men det känns skönt att bara hålla sig hemma och vara nära sina vänner :). Ikväll så drar jag in till Uppsala och möter upp några klasskompisar och drar till Hum-c och ba fukkar urrr. ;)
Ha en bra kväll hörrni så hörs vi! PUSS



En del av kvällens outfit, plus en grå kavaj, hoppas att det blir bra! :)

En liten del av min tid på gymnasiet ska nu avslutas.

Kategori: MY LIFE

Om cirkus tio timmar så har jag gått ut ettan, mitt första år på gymnasiet. 2010/2011 har varit mina bästa år, jag har aldrig varit så lycklig som jag har varit/är nu. Det känns riktigt bra & det känns som att det kommer fortsätta gå framåt! Ett år på Katedralskolan har genomförts, med en superbra klass som jag trivs som fisken i vattnet med. Känner på mig att det kommer bli en ganska gråtfull stund på skolavslutningen eftersom det är några som byter från våran klass efter sommaren. Det kommer såklart att kännas lite tomt efter de personerna, men jag hoppas att dom kommer att hälsa på så ofta dom kan, så att man får se hur dom mår :). När vi kommer tillbaka efter sommarlovet så kommer vi också att ha bytt ut vår mentor Brita eftersom hon går i pension, detta känns också lite synd eftersom hon är så otroligt söt ibland. Men jag känner mig ändå ganska trygg eftersom vi har fått reda på vilken våran nya mentor kommer att vara och jag är riktigt nöjd över att kunna säga att han är min mentor eftersom han är en av Katedralskolans bästa lärare enligt mig & vår andra mentor också är en sån otroligt bra lärare, så kommer jag med stolthet kunna säga att jag har Katedralskolans bästa mentorer. När jag vaknar klockan 6.30 så är det ju som sagt en ganska "stor" dag, så det är väll dags att hälsa på John Blund nu! 
PUSS

PS. JAG SKA OCKSÅ PASSA PÅ ATT TACKA MIN UNDERBARA KLASSKAMRAT STINA SOM HAR FIXAT MIN NYA SNYGGA DESIGN! ♥ (OM NI INTE SER DEN NYA DESIGNEN SOM SKA VARA SVARTVIT SÅ TRYCK F5) DS.

Bryt ihop och gå vidare.

Kategori: MY LIFE

Here you are down on your knees again,
trying to find air to breath again,
and only surrender will help you now,
I love you, please see and believe again.



Jag försöker & försöker men jag kommer ingenstans, jag kämpar & kämpar men får inga resultat. Ska sova bort allt det dåliga nu.
Godnatt & puss. 

I'LL BE FINE, JUST NOT TODAY.

WHO DO YOU THINK YOU ARE?

Kategori: MY LIFE

TA DETTA MED EN NYPA SALT.

Matvanor:

Bästa maträtt?  Hm, shit vad svårt att välja eftersom jag älskar mat! haha, men några av dom bästa är tacos, plankstek, fonduegryta osv.

Bästa dryck? COLA

Hat dryck och maträtt? Har faktiskt inte någon direkt hatdryck och hatmaträtt, men whiskey & bacon är inte riktigt min starka sida..

Bästa alkoholdryck? Cider, helt klart!

Använder du smör på smörgåsen? Ja.

Smågodis eller färdiga påsar? Helt klart smågodis, eftersom man kan variera lite då! :)

Favoritglass? Kulglass, för den är så rolig! Okej, den där var dålig.. men kulglass alltså!

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? Det mesta jag "shoppar" är mat.. men kläder shoppar jag faktiskt inte alls ofta eftersom jag är oftast är pank!

Har du mer skor än kläder? Nej, eller det är ganska jämt emellan dom två.

Favoritplagg? Alla mina plagg är favoriter!

Hatplagg? Dom har jag slängt för längesen :)

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? Pluggar

Vad vill du bli? Vem vet det när man är sexton år egentligen?

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jag trivs kalasbra!

Är lönen viktigast? Nej det är den inte, ens medarbetare är mycket viktigare, men visst lönen spelar en liten roll.

Boende:

Lägenhet eller hus? Hus helst.

Framtidsplaner med boende? Jag vill bo modernt, med bland gammal stil. Hihi

Litet eller jättestort? Lagom Drömboende? Mitt drömboende är där man trivs, och det gör jag, så tror jag bor ganska bra nu.

Landet eller mitt i stan? Lite utanför stan men ändå nära.

Mysigt eller sterilt? Hellre mysigt än sterilt i alla fall.

Lite allt möjligt:

Har du barn? Nej, jag tror inte det skulle vara så bra om jag hade barn nu. Men jag vill jättegärna ha barn i framtiden.

Är otrohet okej? Nej, inte alls.

Älskar du någon? Jag älskar rätt många faktiskt.

Betyder familjen mycket för dig? Är du lojal? Den betyder allt. Ja, jag är rätt pålitlig.

Tycker du om att dricka dig full? HAHAHA. Vilken fråga, det beror på vad du menar med full, om jag dricker så mycket satt jag fortfarande kan stå på benen och skratta, då tycker jag om det, om det menas med att ligga i ett dike och spy, så tycker jag inte alls om det.

Hemmafest eller krogen? Det beror på med vem och vilka. :)

MADDI JANE - JAR OF HEARTS (CHRISTINA PERRI)

Kategori: MY LIFE

jag dansar men jag känner ingenting alls

Kategori: MY LIFE

Sitter på naturkunskapen och kollar någon vetenskapsfilm om människors beteende, faktiskt rätt intressant! Jag har bränt mig som tusan, sen jag solade igår, fy tusan vad det svider, men bränna har jag i alla fall hihi ;) Hoppas jag lyckas dra med några brudar till subway på lunchrasten, är så otroligt sugeeeen. haha Men Ebba typ tvärvägrar så jag får se hur vi gör! VILL JU HA EBBILUS MED MIG, she's my homegirl you know. Hoppas i alla fall på en fet kycklingsbröst macka till lurre!!! Borde väll fortsätta på filmen nu.
P U S S :*

MIN WINGMAN EBBILUS. ♥



FÖR JAG KAN GÖRA DET SOM INGEN GJORT.

Kategori: MY LIFE

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv.

Det här är värt att dö för,
jag tror mitt hjärta blöder.



weheartit.com

I don't wanna lose your love tonight.

Kategori: MY LIFE

TJENIXEN.


Idag har väll varit en rätt onödig skoldag, eftersom det bara var betygssnack och man redan visste vad man hade, men det var absolut ingen onödig dag egentligen eftersom jag fick träffa dom där underbara. Dom som gör mina dagar G R Y M M A. Efter skolan så gick jag med 2 underbart bra brudar och solade lite, så jäkla varmt! Men nu jäklar ska jag bli bruuun. Snart blir jag upphämtad av Emilia för lite askalasmys! Hihi, känner på mig att vi kommer äta Ben&jerrys tills vi storknar. ;) 

PUSS


DU ÄR DET FINASTE NÅGON KAN FÅ

Kategori: MY LIFE

HEJ
Den svenska nationaldagen har varit askalasbra, hihi. Hängde först med mina brudar och bara mös sönder. Stark kärlek till dom två. ♥ Efter det så fick jag skjuts med Anna hem och direkt när jag kom hem så tog jag moppen till grillplatsen där jag fikade med mormor och morfar m.fl. Asmysigt var det! Sen åkte mormor och morfar och min moster hem och vi mötte Anita & Janne och åkte till Öregrund och åt god mat för att fira Sveriges nationaldag. När vi kom hem så drog jag ut på en kort springtur, känns som att jag behöver flera sånna för att må riktigt bra, men detta ska ordnas! Imorgon är det skola med väldigt bra människor, hihi jag längtar faktiskt. Efter skolan solar jag med Ebba, sen möter jag nog upp Anna & Emilia för att hänga lite! Nu ska jag kolla SOS - Sällskapsresan och skratta myyycket. PUSS




Du är så himla fin min vän. ♥

du är här, jag är frusen, du är en av flera tusen.

Kategori: MY LIFE

Jag vill ha bra dagar, varenda jävla dag.

Idag har jag jobbat, askul att veta va? Men i alla fall så gick det bra, många glada skratt med annafina. Jag ska snart dit för andra ronden, sen drar jag, Emilia & Anna hem tillsammans och bara myser sönder! DET ÄR MIN KVÄLL. PUSS

Don't bring me back to the start

Kategori: MY LIFE

HEJ

Idag ska jag vara ute allt jag kan eftersom skolen skiner som tusan! Hur härligt? Tror faktiskt jag ska ta och göra iordning lite kaffe och en macka och gå ut och käka lite som kan kallas frukost, fast kanske inte klockan tjugo över tolv.. Kände att jag var tvungen att sova ut idag eftersom jag inte sov bra alls inatt! :( Så nu är jag solens bästa vän, hihi puss.

030611

Kategori: MY LIFE

Hej hörrni, det var längesen!(hihi) Mina lediga dagar har varit grymma, Har inte haft så roligt på länge! Tackar goda vänner och släkten för det :) Dessa dagar som kommer så tänker jag fortsätta att ha det grymt, för det är väll helt enkelt så jag vill ha det. Det kommer hända lite veckan framöver så skriver när jag har tid.
Puss ♥



Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig,
Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig.