fall seven times, stand up eight.

310712

Kategori: MY LIFE

Hellooo.
Kom precis hem från jobbet, var ganska mycket att göra idag faktiskt så dagen gick rätt fort ändå. :) Har nyss ätit upp en sallad från ICA som var supergod! Måste börja fixa mig för att åka till Mathilda som fyller 18 år idag, grattis stumpan! Ska väll bättra på mig med bloggningen men har inte riktigt orken än, men den kommer väll tillbaka snart! PUSS 

250712

Kategori:

Hejhej! Har haft Ellan här på besök på kvällen, med henne ingick såklart en massa skvaller! Lite senare så kom grabbarna förbi också & vi kollade på "Bar Gärning", fett intressant ju! Hostan har också bosatt sig i min kropp & vägrar ge med sig, typiskt. Imorgon blir det jobb, sista dagen, kommer sakna det ju! Nu nanna kudden, natti!

SWEDISH HOUSE MAFIA ♥

Kategori: MY LIFE

 

.

Kategori: MY LIFE

 

Vart lite sugen

Kategori: MY LIFE

Nu är bloggsuget tillbaka igen! 

Har varit en riktig skön helg även fast jag var till tandläkaren i fredags & drog ut en visdomstand (jag har den sparad, kan lägga upp en bild sen om någon är intresserad! (jag är oseriös, haha)), vart bedövad så när jag träffade Ebba sen så såg jag ut som en hamster, chill. Hjälpte Emilia att packa också eftersom hon drar till Wien imorgon, den lyckosten.. Anna & jag fyndade på Bakluckan i lördags, jag köpte t.ex. 3 stycken shotglas.  Åkte hem till Annisen & hade lördagsmys, åt middag med kycklingfilé & strips & till efterrätt blev det jordgubbar doppade i chokladfondue, hur gott? Asgott! :) Vaknade igår & hade så ont i min tand så det blev till att åka hem & vila upp sig ;) Övningskörde till Öregrund på kvällen & åt med Anton & Anna på briggen, gott! Har precis krängt i mig en sallad & kollat på "En Gång I Phuket" med mami, fett störd men rolig film! Nu ska jag vänta tills Ellan kommer hem & hänga med henne!
PUSS






 
 
 

filmkik!

Kategori: MY LIFE

Har hyrt film med brori, en Irene Huss blev det!
Återkommer med betyg, men hoppas den är bra, är ju inte så förtjust i skräckisar menmen!



Den här är det, åh jag kommer inte kunna sova sen.

Bara om du låg här tätt intill mig, kan jag bli den jag var igår.

Kategori: MY LIFE

Hejhalloj! 
Kom ganska nyligen hem från jobbet & snart tar jag mig iväg till min kära farmor för att äta middag där med familjen, mys! Ikväll får vi se vad som händer & imorgon är ett stort frågetecken. Vi hörs, puss!


JAG.DÖR.

Kategori:

Skulle ärligt kunna typ slå någon för ett par svarta hela/öppna!!!

Snabbinlägg

Kategori: MY LIFE

Hinner skriva ett litet inlägg innan Ellan kommer & hämtar upp mig med limousinen & det bär iväg till Vamsta & bästa Anna-Josephine som fyller 20 år! ;) Har idag städat huset lite halvt & sjungit med till Spotify-musiken som har spelats på högsta volym under städningen! Igår kväll kikade jag & Jempa på The Notebook, världens bästa film måste det vara! 
PUSS

Take Care

Kategori: MY LIFE

Jo hej, igår var det fest, i veckan har jag jobbat, solat & träffat människor som jag tycker om. Bättre kan det väll inte bli, eller? Vad jag har gjort vilken dag har dock minnet glömt bort. Har idag alla fall tillbringat dagen hos Hanna med henne & Rebecca som sällis. Gårdagen avslutades med fyllekäk hemma hos Eliardssons! Något vidare sommarväder har det ju inte varit så det blev Sex And The City 2 kikning som gällde! Nu åker jag snart vidare till Jempa för en massa snack!
Puss


äntligen lite bilder 



Hemma hos Mattias som fyllde 21 år igår, grattis!








 

If you're a bird, I'm a bird.

Kategori: MY LIFE

 









 

natti natti

Kategori: MY LIFE

Kom nyss hem från Anna, hann kika två filmer, både Beck & Wallander, läskigt som tusan! Haha fick åka moppe hem sen också, det var en utmaning men jag klarade det ;) Nu är det sova som gäller för imorgon jobbar jag, puss! :D

dör birdy-döden.

Kategori: MY LIFE

Hey I heard you were a wild one

Kategori: MY LIFE

Den här veckan har gått både fort & långsamt, har hunnit jobba, sola, träna & lite sånt :) Trivs jättebra med mitt jobb, så det känns jätteroligt! :) igår var jag med mamma & pappa, Sofia, Elin, Anna-Josephine & Urban på sjökrogen & åt, supergott var det! Tog oss till Micke & åkte sen ner till Öregrund! Var inte så mycket folk där så jag & Sofia åkte tillbaks till Östhammar & gick en prommis med Jenny! Träffade Philip också innan vi åkte hem! :) Har nyss kommit hem från en springtur som gick sådär, glömde inläggen till mina springskor så fick ont i min fot så tillslut fick jag gå sista kilometrarna, men jag tog mig runt i alla fall! 
P U S S