fall seven times, stand up eight.

SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD.

Kategori: MY LIFE

Fan dig, fan dig alla gånger om.

Gått i skolan, solat & umgåtts med världens bästa vänner, det är ungefär vad dagen har handlat om. Var & hämtade ut mina inlägg sen & dom passade superbra! När jag kom hem så käkade jag middag på mindre än 5 minuter & tog mig sedan ut på en PW med Hanna, mycket hände på den resan, träffade på Clara & Rasmus bland annat, asskönt att röra på sig! Nu ska jag sova, tjingpuss!



ser ut som en tjockis, men det är OK för jag har ett par Raybans på mig.


s to the tek.


Let's have a toast for the assholes.

Kategori: MY LIFE

Trött men ändå glad eftersom jag idag har genomfört nationella proven i Matematik B, hoppas verkligen att det är över nu. Gjorde så gott jag kunde i alla fall & bättre kan man ju inte göra eller hur? Känns som att Elin, Sofia & Jespers hjälp hjälpte i alla fall! Tack bästa.

Imorgon börjar jag ganska sent egentligen men ska till skolan halv tio & nöta in provet i pedagogiskt ledarskap som jag har på fredag satt det sitter & sen skriva klart naturkunskapsfrågorna sen är det över! Känns så jävla konstigt att tvåan har gått, tiden har gått så himla fort, sen är det bara trean kvar sen är tiden med världens bästa SP10C slut, helt sjukt känns det. Men något roligt att se fram emot är Kampen som är den 31:a Maj, TAAGGGGGAA!! Nu ska jag fortsätta slösurfa lite, byebye puss!




TUSEN GÅNGER STARKARE.

Kategori: MY LIFE

Halloj.
Kvällen har tillbringats hos Jesper för att nöta igenom det sista inför nationella provet i Matematik B. Lite till har fastnat i huvudet i alla fall, skönt! Imorgon gäller det & sen är det nästan över med allt plugg i skolan! Sen om ca 3 veckor är det sommarlooooov. Då ska jag njuta av livet! Nu ska jag sova, PUSS!



haha maisan kolla vilken fin bild jag hittade på oss,
ville bara säga att jag tycker väldigt mycket om dig vännen. 

MOVIETIME.

Kategori: MY LIFE

Weeeey, sitter i skolan & myser med finisar.
Njuter av vädret, fyfan vad underbart, det ska typ bli 20 grader hela veckan, nice! Ska snart gå på svenskan & kolla på film, kommer inte ihåg vad den heter men den var ganska bra för vi började kolla på den förra lektionen. Går till halv fem idag, segt. Men ska bussa hem med Jempa så det kommer bli super! Mums
Jag är redan taggad för helgen!! På fredag så fyller världens bästa storebror 20 år (Grattis i förskott Jacob!) & så ska "mitt crew" ut till Öregrund & grilla så lär nog dra dit lite senare! Sen på lördagen ska Jacob ha fest så det kommer bli NIIIIIICE! Hörs senare måste gå.
PUSS!

I en värld av idioter, står han först i kön.

Kategori: MY LIFE

"Du är min hjälte för du vågar vara rak.
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag."

Matteplugg, musiklyssning & powerwalk. Det är ungefär vad dagen har bestått av.
Helgen:
Fredags var jag med Johanna & Jenny, vi chillade & snackade skit för det mesta, sen tänkte vi va duktiga & gå på promenad men då kom Simon & hämta upp oss med bilen så åkte vi runt i den istället ;) 
Lördags: På förmiddagen var jag till bakluckan med Anna & fyndade jeansvästen som var i förra inlägget. Eftermiddagen tillbringade jag genom att säga hejdå till min morbror, moster & kusin som hade varit här över helgen. På kvällen så tog jag mig till Sandika där det var förfest för dom som skulle till Hummel, men eftersom det bara var grabbarna som skulle dit så var jag, A.J, Elin & Sofia nyktra. Men det var sjukt kul i alla fall! 
Söndag: Träffade Hanna & fikade, snackade en massa & var till Mattias nya lägenhet & kikade, asfin! Satt sedan i inträdet till Damlags-matchen med Jenny, Sara & Sofia! Sov hos jempa & vaknade upp idag, gick hem räknade matte med Elin, Sofia & Jacob. (Så nu har jag i alla fall försökt!) Nu på kvällen gick jag på en prommis med Jempa & har nyss duschat & ska nu sova! (Förlåt för långt inlägg men Jempa klagar på att jag aldrig bloggar så... haha)

PUSS!

image description

ni får nöja er med en bild på mig så länge.



SUPERNÖJD

Kategori: MY LIFE

Fyndat på bakluckan för två tjugo-lappar.
SUPERNÖJD.

 

 

LOVE.

Kategori: MY LIFE



Sorry sorry, men jag har faktiskt inte haft någon lust med att blogga,
men slänger ihop ett slarvigt inlägg nu i alla fall. Sitter just nu hemma hos Jenny med henne & Johanna, dom pluggar & jag bloggar, vilken trio ;). Vad har jag gjort senaste veckan? Det jag kommer ihåg är chillkrök hos Maia, var grymt! Tack finismaia! Det var en massa fina personer där som är typ hur grymma som helst så det var urkul! Sen i måndags var vi till Skansen med klassen & skulle studera etologi, som är läran om djurens beteende (tror jag haha). Det vi fick göra var att kolla på djuren så vi klagade inte! Det enda kruxet var att jag, Ebba, Maia, Simon, Wallat, Rickard & Fredrik missade bussen hem så vi var fast i Stockholm & ingen av mig Ebba & Maia hade pengar så vi visste inte hur vi skulle ta oss hem så slutade med att våran lärare fick komma tillbaks & hämta oss haha, så dåliga. Igår så hände det inte så mycket var mest som en vanlig skoldag.. & idag har jag & Mathilda varit duktiga & gått på extra matte ända till klockan halv fyra fast vi egentligen kunde ha slutat tio över elva. Duktiga tjejer! Nu ska jag fortsätta umgås med brudarna, vi hörs puss! ♥


i'd hit that... With a truck... Twice.

Kategori: MY LIFE

Känner för att dra ett finger åt hela världen idag. Nu ska jag sova. Ciao.





Ni kan kolla på den här medans jag är borta hiho ♥
Puss

EVERY TEARDROP IS A WATERFALL.

Kategori: MY LIFE

Det spelar inte längre någon roll,
Jag orkar inte slåss,
Det är bortom min kontroll. 
Du lämnade mig ensam, 
Och självklart blev jag rädd,
Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd.
Och jag glömmer bort att andas, 
För sex, musik och våld, 
var det vackraste som hänt mig sen själen min blev såld.
Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll,
Men jag lever på impuls nu via fjärrkontroll. 
Men jag sa alltid nej.


image description


WHO'S THE BITCH NOW BITCH?

Kategori: MY LIFE

Hiho <3

DU ÄR DET FINASTE JAG VET, NÄR ALLT ANNAT ÄR FALSKT & FEGT.

Kategori: MY LIFE

Hejsvejs!
Idag har jag varit Zlatan Ibrahimovic i en timme eller två, det var soft! Spelade fotboll & inte var jag så duktig som Zlatan, men jag gjorde det i alla fall! Sen naturkunskap sen hem, så dagen i skolan var inte så lång. Åkte hem & åt middag & snart ska jag åka iväg & kolla på fotboll vid Tallarna :) Igår så motionerade jag hela 1,6 mil!! (haha vart helt chockad över mig själv) Gick 1,2 mil med Jempa & sprang 4 km med Emilia, kändes så jävla skönt efter! Plus på det fick man ju socialt umgänge, hihi trevligt! Nu är det dags för fotboll, puss!

image description
Bild från powerwalken (har lovat Rickard att börja träningsblogga haha)

image description

Jag som Zlatan Ibrahimovic idag på idrotten

image description

Järngänget!!!

De jävlarna tog oss en efter en. De ljög och bedrog oss med sanningen.

Kategori: MY LIFE

Hej.
Vad har hänt idag? Gick i skolan till 13:00. Tog mina två ben & gick till sjukhuset där jag skulle på konferens med läkarteamet som ska operera mig sen, konferensen tog max 10 minuter. Både jag & pappa hade tänkt oss att sitta där hela eftermiddagen så vi hade tagit ledigt från skola/jobb. Men det gjorde istället satt vi hann boka tid åt mig för att skaffa inlägg i skorna & hinna åka till IKEA. Går sådär att kolla möbler med min pappa alltså.. haha han förstår inte alls vad jag vill ha i mitt rum, vi har väll inte lika smak, inte så konstigt kanske haha. Åkte hem sedan & tränade, sprang 6 km, ganska nöjd i alla fall :) Nu är jag ganska trött, sängen skriker efter mig nu! PUSS

.

Kategori: MY LIFE

SOM EN ELEKTRISK CHOCK GENOM SKELETTET, LÄTTA FINGRAR GENOM TYGET PÅ DE KLÄDER DU VALDE FÖR NÅGON ANNANS SKULL.

Kategori: MY LIFE

Hej alla glada (hah).
Uschuschusch, har suttit & försökt förstått matten i typ 1 timme nu & fattar fortfarande ingenting. 
Så nu pratar jag med finisjohan istället, han är mycket roligare än linjernas ekvationer. Idag har jag chillat med en Subway-macka vid ån med Mathilda & Maia. Underbart. Gick tillbaka till skolan & hade extra-matte med Erik, fick ångest = tänker inte göra helvetesprovet imorgon. Åkte sedan buss med bästa Jenny, kom hem, käkade middag & gick ut på en PW med bästa Jenny, hiho. Pratade en massa strunt & rensade våra huvuden, soft. Gick i typ en timme i alla fall i en ganska bra takt så nu jävlar är det beach 2012 som gäller! (skoja, beach 2019 snarare om jag ska komma någonvart). Men detta ska numera bli en tradition, en PW varje onsdag med Jempa. Nu jävlar ska jag sova, puss!

lite bilder från dagen


image description

image description

image description

(hittade ingen annan keps än den som jag köpte när jag var typ 11, stelt)