fall seven times, stand up eight.

VANILJKESELLA-SMOOTHIE.

Kategori: MY LIFE

Körde ihop en smoothie när jag kom hem från jobbet, den innehöll Vaniljkesella, Jordgubbsfil & banan. På toppen så la jag till lite frysta hallon, supergott! :)
 

.

Kategori: MY LIFE

SPONTAN JOBB.

Kategori: MY LIFE

Fick ett sms av min arbetsgivare imorse som frågade om jag kunde hoppa in & jobba idag & självklart tackade jag ja! :) Skönt med lite cash :) Nu, frulle!
Puss på er! 


PS. Kollar ni webbserien på svtplay, "Portkod 1321"? Jag började kolla på den igår & den verkar superbra så ett tips från mig är att börja titta på den! :) Ni hittar den här eller så trycker ni på bilden så kommer ni till deras sida på svtplay! DS.

INAKTIVERAT FACEBOOK-KONTO.

Kategori: MY LIFE

Har valt att inaktivera mitt facebook-konto för ett tag, får se hur länge det håller men just nu känns det bra. Ska bli skönt att komma bort lite därifrån, men som sagt, är säkert tillbaks redan ikväll om jag känner mig själv rätt. 

Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know, If I can't see the sun, maybe I should go.

Kategori: MY LIFE

Hellooo. 

Det är kallt ute idag, därför har jag hållt mig inomhus, hihi men har i alla fall varit ut på en snabbisrunda med Nellie. Sofia har varit hit på en snabbvisit också innan hon åkte vidare men hon sa att hon kanske skulle komma tillbaka ikväll, får se hur det blir med den saken. :) Annars då? Jo det är bra idag, funderar på om jag ska skriva lite på min filosofi-uppgift, eller så kanske jag skjuter upp det. Får helt enkelt se hur jag gör.. Puss.

Fan vad jag saknar kärlek ibland. Fan fan fan

Kategori: MY LIFE

 


"It's like you're screaming, and no one can hear.
You almost feel ashamed,
That someone could be that important,
That without them, you feel like nothing.
No one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless; like nothing can save you.
And when it's over, and it's gone,
You almost wish that you could have all that bad stuff back,
So that you could have the good."

När du kommer ska jag sitta här och ta allt som du ger mig och när du går vet jag att du snart är här igen.

Kategori: MY LIFE

Tjenixen. 

Vad har hänt den här helgen? Jo, den började med att 20 brudar samlades i mitt stora hus & körde en redig förfest! Det var urkul, precis så som vi ville ha det. Tyvärr har ju något gott också något ont med sig & igår upptäckte pappa en liten vattenläcka i vårat badrum.. Som tur var gick den att fixa fort! :) Jag klumpig som jag är råkade också tappa ett av mamma & pappas fina vinglas som dom fick i bröllopspresent, ack så illa & dålig jag kände mig då. Men det var ju som tur var bara en sak så det går ju att fixa ett nytt! :) Igår så åt jag, Mathilda, Jenny & Jacob en rejäl bakislunch (som innehöll mycket fett såklart). Sen efter det vart det en massa eftersnack med Mathilda innan hon drog sig hemmåt & jag städade & diskade lite. Hanna dök upp senare & hjälpte mig med resten & vi åt räkor med mamsen & pappsen, hur gott? Asgott enligt mig! Åkte sedan hem till Hanna & somnade direkt, haha vi var bokstavligen helt slut efter fredagens bravader! Vaknade idag av att Julia & Mattias kommer in i Hannas rum & sjunger att det var dags att vakna, haha & ca 15 minuter senare satt vi i bilen påväg till Uppsala för shopping, så himla kul med lite spotanitet (stavning..?) Vart ett par vantar & en halsduk rikare i alla fall! Sen åkte vi till Gimo & kollade när deras A-lag mötte Rimbo, matchen slutade 2-3 till Rimbo, tungt. Åkte hem sen & nu har jag hunnit ätit middag, kollat solsidan & haft ett långt telefonsamtal med min kära vän Mathilda, allt blir mycket bättre då ♥. 
Nu lever vi. 
Puss 




Bjussar på en snygging-bild från helgen på mig & min fina vän Sofia, du är bäst.

Mobilblogg

Kategori:

Är så taggaaaad..! För ikväll är det fredag, Pulz & förfest med bästa brudarna som gäller & vi ska ha så jävla kul!! Hihi. Igår hade jag hockeyträning & den var asrolig även fast vi var lite folk. Vi körde lite anfallsövningar bland annat & lite annat kul (okej jag har ärligt talat glömt bort haha) visar lite bilder från träningen igår & så slänger jag ut en bild på brallorna som jag ska ha till ett svart linne eller vad jag nu hittar idag + klackar på det! Ska också passa på att säga hej till min läsare Matilda som spelar i mitt hockeylag som ville att jag skulle skriva något till henne haha, du är en sötnos du gumman! Puss!

Varför känner jag igen mig..?

Kategori: MY LIFE

 

JEFFREY CAMPBELL SKOR.

Kategori: MY LIFE






-

Kategori: MY LIFE

UTAN DIG SKULLE JAG VARA FÖRLORAD.

Kategori: MY LIFE

Hejhalloj.

Vaknade imorse en timme försent. Typiskt. Men inte vart jag bitter för det, för idag hade jag bestämt mig, det här skulle bli en bra dag. Åker kvart över nio bussen in till skolan & Mathilda ringer & berättar att våran första lektion är inställd. Så jag tar mig till Waynes där dom sitter & tar en morgonfika & det var nog detta som gjorde att hela min dag vart bra. Tänk vad viktigt det är att få en bra start, helt galet viktigt. Och dagen har varit riktigt bra, träffade min fina bästa vän Anna & seriöst, vart skulle jag ta vägen utan henne? Köpte med mig fika dit från Café Linné & vi fikade & pratade massor, mums! Sen pluggade jag lite religion för imorgon är det seminarium som gäller..! Åkte sedan hemmåt & åt middag innan jag gick till Hanna & mötte upp Agnes & vi gick till Jossan för att sedan gå ut på en prommis! Gick sedan hem till Agnes & kollade på "Det Okända" som idag var från en liten by utanför Östhammar, vart lite rädd faktiskt haha.. :) Tänkte nu dela med mig av en bild från helgen då jag b.la. var på 70-talsfest & sen länkar jag en video av Stiftelsens låt "Ur balans" som är så himla bra!
Puss!



Visst var vi snygga? ;)


FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN.

Kategori: MY LIFE

Haha så jävla sant.

Kategori:

3 SAKER

Kategori: MY LIFE

Tre saker jag inte förstår mig på: Killar framför allt, Matematik & Djupa människor. 
Tre saker som finns på mitt skrivbord: Min mobil, en fet godispåse & en 2 liters flaska cola. 
Tre saker jag gör just nu: Lyssnar lite halvt på våran lärare, skriver det här testet & försöker lista ut hur man gör en snygg bloggdesign. 
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Leva (haha), skratta, älska. 
Tre saker jag kan: Stå på ett ben, kolla i kors, nudda min näsa med tungan, haha.
Tre saker jag inte kan: Sjunga, spela fotboll & prata tyska.
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: KENT, Rihanna & Beyonce.
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Laga mat, tvätta & hur fan man gör för att vara duktig på att hålla ordning & städa.
Tre favoriträtter: Tacos, Pizza & Sovlaki. 

H&M/BIKBOK.

Kategori: MY LIFE

Tröjan & Jeansen är från H&M medans det enkla men ändå så jävla snygga armbandet kommer från BikBok. 

BLOGGA JENNY, BLOGGA!

Kategori: MY LIFE

Mina vänner håller mig i kedjor när jag inte har bloggat. Emma är den som lackar mest faktiskt.
Så Emma, det här inlägget är för dig. 
Jag älskar dig.
(som en vän emma, som en vän)



Sitter på filosofi & har nyss diskuterat hur det är så läskigt lätt att bli så himla ledsen när man bara för en stund sedan var så himla glad. Mathilda visade en video från filmen "I rymden finns inga känslor" där dom diskuterar detta & jag tänkte att jag länkar videon här för jag tycker den var riktigt bra. Jag ska också passa på att skriva grattis till min fina vän Sofia som idag har varit världsbäst (det är du varje dag älskling, men lite extra mycket idag) & som har tagit körkort!! Hur great? Asgrymt enligt mig. Så ikväll blir det en raggarrunda med Sofia & Jempa, åh vad jag har saknat dessa 2 snygga brudar! Imorgon åker jag med Jempa till hennes faster & serverar på hennes 40-års fest (det är 70-tals tema på den så kom gärna med förslag på vad jag kan ha på mig haha!) Resten av helgen består av plugg tror jag.. Men så brukar det ju aldrig bli men vi hoppas på att jag klarar detta nu! ;) 
Puss på er



Grattis min fina vän, du är så värd detta, ta nu väl hand om det & hämta mig när jag har varit på krogen, tack på förhand! :*




Jag får nog hålla allt tillbaks, det finns ingenting som räcker, hjärtat kom aldrig till tals, i ett block som bara läcker.

Kategori: MY LIFE

Hallelålija! 

Sitter hemma hos BIG H (Hanna haha..), kom nyss hit från att ha varit på Gränby & shoppat & ätit lite med min älskade pappa, han shoppade lite saker åt mig som plåster på såren för att jag idag har fått tandställning. Uschuschusch vad ont det gör men ändå inte så att jag dör utan jag överlever nog denna smärta också ;) Hade föredrag idag i skolan om filmen "Jag saknar dig", ni vet filmen som handlar om ett systerpar som är enäggs-tvillingar & där den ene dör när den blir påkörd av en bil? Jag ställde frågan i klassen om hur man går vidare när en del av en själv dör? Det vart en intressant diskussion! :) Slutade sedan & gick & fikade med Anna på McDonald's (vi är orginal, okej?) Vi snackade om allting mellan himmel & jord, mysigt värre! ;) Sen gick vi en kort runda på stan & kikade i lite affärer! En bra dag helt enkelt! Nu ska jag fortsätta kolla "Pengarna på bordet" med Hanna, hihi pusspuss! 

Sista bilden innan jag satte i tandställningen


Nu är den insatt! 

LOREEN - CRYING OUT YOUR NAME.

Kategori: MY LIFE

Har ni hört Loreens nya låt "Crying Out Your Name"? Jag tycker den är jättebra i alla fall!
Hon har en sån j*kla bra röst & är fortfarande stolt över att hon vann Eurovision, asstort ju! Hon har verkligen kämpat för detta & verkar vara en riktigt bra person! All lycka till dig Loreen! :) 





Här har ni låten på Youtube & om ni vill lyssna på låten på Spotify så klicka här!

Tandställning, here we go..!

Kategori: MY LIFE

Hejhalloj! 

Idag har varit en chill-söndag, har varit med Hanna i princip hela dagen faktiskt, vi har pluggat, kollat "My Sisters Keeper" & hejat på när Felix Baumgartner hoppade från höjden 39000 meter! Haha har nog aldrig varit så nervös för någon annans skull.. Men är också lite nervös för imorgon då jag igen efter ca 2 år ska få tandställning. Undrar hur ont det kommer göra? Är lite orolig faktiskt, men som sagt smärtan är ju positiv eftersom den fixar mina snea tänder! (detta kommer jag så ångra när jag har ont imorgon.) Men, nu är det dags att gå & umgås med familjen eftersom jag inte träffat dom så mycket den här helgen,
puss!



Hanna & jag (hanna mest) pluggade idag Socialpsykiatri, riktigt intressant ämne faktiskt! :)



Var tvungen att fota mig idag med fina tänder utan tandställning (fotar alltid mig själv annars också menmen det är en annan femma ;)) 


I sängen

Kategori:

Hej allihopa! Ligger i sängen nu eftersom det är så ruggigt väder utomhus.. Kom hem för cirkus två timmar sen från Uppsala & barnvakteriet. Det gick superbra & hade en härlig kväll med Jenny & Sara! Vaknade runt elva imorse & åt en ordentlig frukost & drog mig sedan hemåt! Nu ligger jag & vilar upp mig lite inför kvällen då Agnes ska firas ordentligt! Vi hörs senare puss!

ÄR KÄR I DESSA VARMA SNYGGINGAR

Kategori: MY LIFE

världens bästa barnvakter

Kategori: MY LIFE

Jag, Jenny & Sara är nu barnvakter till busungen Gustaf! :) Det går bra just nu i allafall vi äter chips, dricker cola & ska snart kolla på X-factor, riktigt bra fredagsmys helt enkelt! :) Skoldagen har varit lugn så den behöver vi inte snacka om förutom att det har varit en rikskass-fredag eftersom ingenting gick som vi ville.. menmen den slutade bra i alla fall ;) Nu ska jag vara lite social på vårat fredagsmys, pusspuss!


HOCKEYTRÄNING.

Kategori: MY LIFE

Halloj! 

Har nyss kommit hem ifrån dagens hockeyträning, den var riktigt rolig men har känt mig ganska slö i kroppen idag men det gick bra ändå! Älskar känslan av att träna med Östhammars bästa brudar! Så underbart! :) I skolan idag så spelade vi bland annat basket på idrotten & det gick väll sådär eftersom jag verkligen inte tycker om att spela basket menmen.., haha :). Efter det var det svenska där vi gick igenom lite till nationella & sen avslutades dagen med geografi & etik & livsfrågor. Det var en ganska chill skol-dag faktiskt även fast den började tidigt & slutade sent. Tog bussen hem & hoppade av & käkade middag på sibben med Ellan & A.J, mysigt! ;) Sen var det bara att dra sig till träningen, det var ungefär hela min dag, vi hörs imorgon stumpisar puss!

Lite collage av det gångna hockey-året! ;)


Shine bright like a diamond.

Kategori: MY LIFE

Ingen har väll missat Rihannas ganska så nya låt "Diamonds?" Jag tycker i alla fall den har ett superbra budskap, att alla människor är vackra på sitt vis & vi har alla rätt att skina. Jag tycker det är jättesynd att Rihanna nu är så pass sliten som hon är, eftersom hon är min favoritartist. Skulle ha varit i Globen & kollat på hennes konsert när hon var i Sverige, men tyvärr så var hon sjuk just den dagen jag skulle titta.. typiskt. Hoppas i alla fall att hon tar sig i kragen snart & blir den artisten som hon en gång var! :) (Om ni vill lyssna på låten "diamonds" så klicka här!!)

Företagsekonomi.

Kategori: MY LIFE

Sitter på företagsekonomin & går igenom planeringen för kursen. Låter som att det kommer bli riktigt kul faktiskt, vi ska gå på ganska mycket föreläsningar & sånt är ju alltid intressant! :) Men det kan ju bero på att jag tycker om företagsekonomi hehe.. ;) har en ganska kort dag i skolan idag, sen ska jag till tandläkaren & jag är orolig vad dom ska göra med mig där för dom har sagt något om tandställning... suck. Men hoppas det går bra i alla fall! 
Vi hörs mer sen! Puss! :)

idag är jag ego, fast bara lite..

Kategori: MY LIFE

WAYNE'S COFFEE.

Kategori:

Sitter med två av mina bästa klassbrudar på Wayne's Coffee & snackar lite skit. (Som vanligt..) ;) har nyss varit med Mathilda på "topphemligtmöte". Det var najs. Ikväll är det träning som gäller & bästa Anna-Josephine kommer & tränar idag!!! HUR UNDERBART, är så lycklig så det har typ gjort hela min dag.! Nu lever vi 

IT'S A HARD KNOCK LIFE FOR US

Kategori: MY LIFE

Hejhallå. 

Helgen har varit här & den har varit jävligt bra. Mina fina kompisar är grymma & det visste ni kanske redan? Fredag fyllde finaste personen i mitt hela liv 18 hela år & det firades med Uppsalas coolaste brudar (eller vi tror det i alla fall). Kanske fick lite för mycket av det goda men vad gör det om 100 år..? Kvällen var ju härlig & slutade bra. Lördagen var hektiskt, hem från Uppsala, umgås med familjen, tillbaka till Uppsala, umgås med fina Annas familj, sen hem igen till Ellan & Sofia & där var det förfest så att det skrek om det! Älskade Anna-Josephine var hemma på besök & det firades ordentligt på Hummelgrund i Öregrund. Mycket dans & drinkar bestog kvällen av! Runt halv 3 gick bilen hem & möttes av att Mamma, Pappa, Morbror & Peppe satt i vardagsrummet & var "salongsberusade" hela högen. Vaknade halv 8 på morgonen med rullgardinen uppe & alla kläder på mig, gick upp & gick & la mig igen. Igår var en söndag i dess like, kikade Östhammars damers innebandy-match med Melinda & Sara, eller vi snackade nog mer än vad vi kollade på matchen faktiskt men det är väll ganska normalt när det gäller oss..? Åkte sedan med Anna till hennes underbara farmor & farfar där hennes pappas släkt var & där bjöds det på riktigt god middag & vin. Helgen avslutades på bästa sätt helt enkelt!

Kärlek till denna helg & alla jag har mött denna helg, ni är underbarast i världen. 

Vi hörs.
PUSS

KANELBULLENS DAG

Kategori: MY LIFE

Hello dear friends! (Kanske ska börja skriva inlägg på engelska som en utmaning, eller??;))
Nu är en av 2 stressiga dagar över, Emilia min bästa vän fyller idag 19 år! Grattis älskling!
& imorgon förstår ni, så fyller min bästa vän Anna 18 år!! Det firas med en brakmiddag + utgång med bästa brudarna! MWAH.
Sen på lördagen får vi se om jag ska kila till Mästardagen i Frösåkershallen på dagen, sen på kvällen firar vi både Anna & Emilia genom att käka på O'connors & efter det ska jag försöka hinna till bartömningen på hummel! :) Får se hur det blir, nu ska jag fika kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag!
Puss på er!


Måste. Skaffa. Mig. Ett. Liv. Snart. Eller. Nej. Förresten. Glöm. Det.

Kategori:

22:53

Kategori: MY LIFE

Slänger ihop ett snabbt inlägg efter en stressig dag som innehöll både skola & jobb! Imorgon tar jag sovmorgon (igen, badass som jag är) och efter skolan så är det hem till Emilia som fyller 19 som gäller & sen träning efter det! VI HÖRS.
PUSS ♥





"Har gått för lång tid sen hon och jag tog ett snack och sa vad vi tyckte
För nu studsar allt vi säger bara mellan munnarna,
fram och tillbaks som ett rykte
Om vi bara kunde va' som vi tänkte, båda försöker men saker förändras
Hårdare möten, tornar i blicken, jag tror vi förlorat, saknar dig baby."

Maskinen ♥

Från & med du.

Kategori: MY LIFE

Sitter i skolan nu på min sista lektion för idag, skönt! Skulle egentlige ha haft en till efter den här men då får man jobba hemma! Ikväll har jag hockeyträning & då ska jag k ö t t a!! Eftersom jag inte har kunnat tränat innan pågrund av sjukdom, men now I'm back on track! ;) Igår låg jag mest i mitt rum & tänkte igenom livets svåra gåtor, haha nej okej, jag satt på facebook men samma sak. Så vi hörs först imorgon eftersom jag har träning ikväll, puss!! ♥