fall seven times, stand up eight.

Du & jag min vän, & stjärnan där på himmelen.

Kategori: MY LIFE

Hej.

Sitter här med ögonen fyllda av tårar just för att "Allt för min syster" är på tv:n just nu, jag har inte sett den förut & inte ordentligt nu heller eftersom min mamma & bror tvingade mig att kolla på "Partaj" istället, så är lite besviken för jag ville verkligen se den här filmen eftersom alla säger att den är så bra! Men det får bli en annan gång!

Försöker också att plugga till Religionsprovet som vi har imorgon, men det går sådär.. Men, får väll köra på känsla som vanligt, haha.

Igår så hängde jag med Jempa, Madeleine & Sara på dagen genom att luncha på Adas, supermysigt! Sen på kvällen gick jag över till Micke där det var lite folk & umgicks! Vinglade sedan hem runt 2 tiden där & somnade gott i min säng. Idag har jag varit väldigt trött & inte gjort ett dugg faktiskt om jag ska vara ärlig men det var väldigt skönt! Nu ska jag försöka få in lite mer religion i huvudet, vi hörs puss! ♥

Såhär har jag sett ut idag, snygg outfit va? ;)



Världens bästa

Kategori:

Idag är jag nöjd. Med mig själv, mina vänner & mitt liv. Jag mår bra & det är en väldigt skön känsla ska jag säga er. Igår träffade jag två underbara vänner, en heter Jenny (precis som jag, skumt va?) & en heter Hanna & har varit min vän sen vi var två år gamla så man kan säga att vår vänskap är ganska stark. Jag hade helt enkelt en grym dag! Idag ska jag försöka plugga lite & sedan kanske gå på fest. (Helt seriöst det är hos min granne så jag kan liksom gå dit haha). Vad jag ska göra imorgon är oklart, känns ganska OK faktiskt. Ha en bra dag hörrni, puss!

One day baby, we'll be old oh baby, we'll be old and think of all the stories that we could have told.

Kategori: MY LIFE

Hallå! 
Ligger hemma i sängen nu & väntar på att Jempa ska komma & umgås med mig! Har nyss varit ner på hockeyträningen & sagt hej till tjejerna eftersom jag fortfarande inte ska träna.. tusan vad jag är sugen på att åka skridskor nu...
I skolan idag så hände det inte så mycket & imorgon är jag lediiig! Då blir det häng med både Jempa & Hanna! M y s i g t. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, haha puss! <3
 


En bild stulen från fina Sofia som jag älskar så mycket. 
Du & jag. 

It's like you're screaming, and no one can hear.

Kategori: MY LIFE



Kan inte sluta gråta, skratta, leva eller dö för Rihannas "We Found Love" musikvideo, är fortfarande kär i den liksom men det kan ju bero på att den är bäst i världen. ♥


Nog om Rihanna! Idag har jag klarat av mitt psykologiprov (hoppas jag) och efter det så var det slut på skoldagen! Gick då med bästa Anna & tog en fika på Espresso House, vart en jättegod sallad där! :) Jämnade sedan till nyttigheten genom att äta ett Big Meal från sibben till middag, hemskt va? ;) Imorgon tar jag sovmorgon för jag fortfarande är sjuk & då inte kan vara med på idrotten, men nästa vecka hoppas jag att förkylningen har flygit bort från min kropp.. Nu sova! Puss på er! ♥

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151169534834828&set=a.10151169534444828.475723.275481609827&type=1&theater

Kategori: MY LIFE

KLICKA PÅ LÄNKEN I RUBRIKEN, ELLER KLICKA HÄR !!!!! & TRYCK GILLA PÅ BILDEN FÖR ATT RÖSTA PÅ MANGE I FORUMGALLERIANS TÄVLING!


 
KOM IGEN NU KÄRA LÄSARE ♥


Har kärat ner mig i den här underbara bästa himmelska låten, tror jag kommer kära ner mig i hela First Aid Kit snart.

Kategori:

Samhällskunskap med FAF ♥

Kategori: MY LIFE

Har samhällskunskap med FAF ♥ Vi pratar om handel & lite sånt! 

Blås inte luft i min ballong, om du inte vågar följa med till himmelen.

Kategori: MY LIFE

Hejhalloj!

Sitter här nu lite halvt snuvig fortfarande efter helgen även fast jag har vilat upp mig som en tok! När ska den här äckliga förkylningen ge med sig egentligen? 
När bloggade jag senast? Haha jaja, i alla fall vi tar helgen då! 
I fredags så hängde jag med Jempa & Sara hela kvällen, mysigt som tusan med marängswiss som Jempa på ett knyck slängde ihop och sen kollade vi (eller Jempa & Sara eftersom jag somnade efter förtexten..haha) på "the lucky one", men vad jag såg av den så verkade den bra! ;) 
I lördags var jag bara hemma och vilade, somnade till & med på dagen så nu lär jag ju vara utvilad i alla fall! Var förbi Anita & Janne på kvällen & sa hej & drack lite rosévin. Åkte sedan hem & somnade i soffan till "Crocodile Dundee" med pappsen. 
Idag ska jag övningsköra ganska mycket så att jag får det där körkortet någongång! Sedan vid 17.00 blir det att kika när HÖFF möter Norrskedika IF framme vid plan. 
Hörs sen, PUSS! 

världens underbaraste människor, ni är bäst

Kategori: MY LIFE

Okej, idag har varit en sån där upp&ner dag, men jag gillar den ändå, för jag har varit så jävla glad nu på kvällen. Känner mig så sjukt lycklig & allt i mitt liv är liksom bra nu! Längesen jag kände så verkligen & det är en superhärlig känsla verkligen! Så jag tänkte att slänger upp lite bilder här på en massa fina människor som betyder massor för mig!
Det är ni som får mig att må bra helt enkelt.
Love you all/ J.



 

H

Kategori:

H

sad but true

Kategori: MY LIFE

lite bilder från helgen, tagna av Sofia

Kategori: MY LIFE

 

Helgen har varit super, i fredags var jag ut med bästa tjejgänget från east & det var BJ som gällde!
Vi hade så jäkla kul & detta är något vi ska göra om snarast! 
I lördags så firade jag bästa farmor med resten av släkten eftersom hon hade fyllt 80 år, jag var för det mesta trött men då var det ju perfekt med en lugn släktmiddag! :) 
Igår så tog jag det lugnt eftersom min djävulska förkylning vägrar att ge med sig, men på kvällen tog jag mig i alla fall ut till Gräsö & kollade när dom mötte HÖFF. 
Idag har jag varit i skolan & kom hem runt halv sex & sedan dess har jag ätit middag & mest legat i min säng som jag tänker fortsätta att göra resten av kvällen!
PUSS



Kommer till skolan

Kategori: MY LIFE

& det visar sig att vi har sovmorgon till tolv.

Åååh

Kategori:

Har en känsla av att om jag bara hade haft en till sovmorgon den här veckan så hade jag varit frisk nu. Suck

Don't come to close

Kategori:

Hejhej, har hunnit träffa både Jempa & Hanna sedan vi hördes senast, borde egentligen ha tagit tag i min läxa men det gjorde jag inte.. Men egentligen, vad gör det om hundra år?
Har börjat fått ont i halsen nu & det har resten av familjen också fått så känns som att det kommer bli sjukstuga här snart.. Men inte imorgon för på kvällen drar jag till Uppsala & BJ med de tuffaste brudarna, ska bli så j ä v l a kul!! Vi hörs, pusspuss!

Ni får två grymma bilder från kulturnatten (tagna av Ebba)

kör 20 random frågor sådär ba (hitta dom på google, ok?)

Kategori: MY LIFE

1. Sover du med eller utan kläder på dig? det beror på, sover oftast i bara trosor faktiskt.. så nu vet ni det
2. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra, men använder bara 2 av dom haha.
3. Hur många landskap har du bott i? Ett, Uppland.
4. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja tyvärr haha, men det var längesen nu. 
5. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor och skor.
6. Är du social? Ja massa faktiskt.
7. Vilken är din favoritglass? Daim eller kulglass.
8. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, slösa, skänka.
9. Tycker du om Kinamat? Ja det är asgott!
10. Tycker du om kaffe? Jag har inget behov av att dricka det... Måste ha mjölk i.
11. Vad dricker du till frukost? Juice eller oboy, kan typ inte dricka mjölk utan oboy, det är inte gott då haha.
12. Sover du på någon särskild sida? Vänster för att jag är halvtdöv på höger öra, så om jag lägger mig på vänster sida så hör jag ingenting runt om typ, fett skönt faktiskt! 
13. Kan du spela poker? Nej, har försökt att lära mig det aslänge men det går inte in i mitt huvud haha.
14. Tycker du om att mysa? Ja, vem fan gör inte?
15. Är du en beroendemänniska? Beroende av är då frågan. Men ja, jag är beroende av min telefon!
16. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, cafétanten, DESSIE & en till!
17. Vill du ha barn? Ja, men absolut inte nu!

18. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och teckenspråk - om det räknas.
19. Har du någonsin använt droger? Nej!
20. Föredrar du havet eller en pool? Havet står högt upp på min lista faktiskt! 

PANDA DA PANDA

Kategori: MY LIFE

 

You want me down on earth, but I am up in space

Kategori: MY LIFE

Hallå där, jag trodde faktiskt jag hade bloggat här i söndags men så var visst inte fallet eftersom skitinlägget inte hade publicerats. Men men, vafan gör det om hundra år? Sitter just nu & slökollar lite på Rebecca & Fionas dokumentär, fick såhär ett assug på att kolla på dom så kollar dokumentären nu & så hör jag att dom spelar Elins band jj:s låt "Let go" & HUR BALLT!! Jag är liksom släkt med Elin som sjunger i bandet jj! Aja, ikväll ska jag hänga lite med Emilia, vad vi ska göra är inte riktigt klart än men vi får se, nu orkar jag inte blogga mer, puss!


13:32

Kategori:

Slänger ihop ett snabbt inlägg, sitter just nu i bilen påväg till Stockholm & släkten. Blir en snabbvisit där idag, sen till Uppsala för k u l t u r n a t t e n med grymmaste brudarna! Vi hörs mer sen, PUSS!

Men jag sa aldrig nej

Kategori: MY LIFE

Slänger ihop ett snabbt blogginlägg innan middagen! 
Tog mig igår till Anna för att umgås galet mycket, vi kom där båda på att vi var partysugna & drog oss in till Uppsala! Åkte vidare till en kille som hette Edvin som hade fest, superkul var det där! Tog nattbussen hem & sussade gott i Annas säng tills natten blev till dag. Kikade idag lite på LOL innan jag tog bussen hem :) Hade huset fullt av hundar & barn när jag kom hem för Fia & hennes barn var här & hälsade på, samt Helena & hennes två hundar! :) Nu ropar mamsen att det är mat så dags att käka sen åker jag till Uppsala & världens bästa brudar! 
PUSS



är rätt glad idag, hihi.

Don't you worry child, see heaven's got a place for you.

Kategori: MY LIFE

REGNREGNREGN. 
HELA JÄVLA TIDEN.

Jaja, vi gör det bästa av dagen ändå! Jag hade velat masat mig till Ikea idag & köpt lite grejer till mitt rum så att man kunde visa folk att man hade ett, men tyvärr så räckte tiden inte till det. Attans! Men det får bli en mamma-dotter dag idag, mysigt det med ju! :) Börjar med en fika i Marka hos bästa Marina, vi hörs puss! :)



Länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem. 
Ha det så jävla bra nu älskling, så syns vi så ofta vi kan.