fall seven times, stand up eight.

För han var bäst, försök att överträffa det , ja

Kategori: MY LIFE

Beskriver allt så jävla bra. Påminner om allt som var så fint & vackert, men samtidigt så jävla sjukt obeskrivligt. Saknar dig.

 

På egna ben

Kategori: MY LIFE

Hej!

Har haft en bra början på sommaren kan jag helt klart säga, Summerburst var sjukt kul, midsommar dög helt klart & nu går vi mot semester, eller ja om ca 3 veckor.. hehe. Det här ska bli min sommar, jag lovar. Har hunnit med ett x-antal cabresor också, och måste säga att det är något av det bästa om finns. Jag har fått en förälskelse i Carolas gamla låtar, detta är inte något jag är ensam om att tycka heller tror jag! Igår firade vi att Mathilda fyllde nitton, åt först en god middag hemma hos henne och tog sedan bussen in till stan, hade en iphonedocka med oss på bussen där vi spelade Carola & Lena Ph på högsta, satt några tjejer framför oss som först var skeptiska mot detta faktum men som sedan sjöng med oss, haha lite småkul faktiskt. Ikväll blir det utgång igen, denna gång i Östhammar, på pulz, med Ken Ring på scenen. Kommer nog bli jävligt bra.

Hörs. Världens bästa vän överraskade mig idag efter bakluckan med att hon ordnat picknick, vi tog caben ner till sjötorget och satte oss, hur mysigt som helst!  
 

24/06-2013

Kategori: MY LIFE

Har jobbat hela dagen & nu åker jag ut till min bästa vän på ön för lite kvalitétstid, puss ♥ 
Älskar er ♥
 

Bara för er

Kategori: MY LIFE

Hej, har idag jobbat min tredje dag, det känns riktigt bra & jag lär mig mer & mer. Har en dag kvar att jobba innan helgledigt, på midsommar kommer mina tjejer på från Uppsala hit & vi käkar middag hos mig sen drar vi oss vidare till Öregrund, kanske hinner med en förfest hos Jempa också. Ligger just nu & kollar på filmen Changeling, har sett en del av den förut, tycker den är lite otäck, men ändå så sjukt bra eftersom den slutar rättvist. Ska nu försöka att sova eftersom jag börjar tidigt imorgon, natti.

Saknar redan Summerburst, vill tillbaka nu. Nästa år är det vi igen.

AVICII ♥

Kategori: MY LIFE

 

Världens jävla inlägg

Kategori: MY LIFE

Jag har idag kommit tillbaks till verkligheten då jag började arbeta imorse klockan 7:20 i Östhammars vårdcentralskassa. Började dagen med att bli visad runt & få arbetskläder, känner mig som att jag är med i Greys Anatomy nu, haha, även fast mina kläder är blå/vita & inte helt blå.. Fick sedan stå i kassan med hjälp av Annica, det var sjukt mycket att lära sig men det ska nog gå bra! :) jag har hunnit tagit studenten också senast sen vi hördes av här. Världens bästa dag helt klart, dock hade jag en jäkla huvudvärk under flaket eftersom det var så varmt, men tog en huvudvärkstablett så var det problemet löst! Var hemma i Östhammar runt halv sex efter en kall cab-resa som ändå var så värd det, väl hemma så väntade släkt & vänner på mig & jag vart mottagen på bästa sätt! Runt klockan tio drog jag mig in mot Uppsala igen, med världens bästa sällskap, mitt tjejgäng & vi gick direkt till Birger Jarl studentfest när vi kom in till stan & dansade ända fram till klockan tre på morgonen då vi fick skjuts hem av Jacob, han var dundershysst & körde mig ända fram till dörren vilket jag var otroligt tacksam för! En bra student hade jag & dagen efter var jag lagom slut kan jag ju erkänna.. Vad mer har hänt då..? Jo just det! Jag har varit på världens bästa sångerskas konsert, Beyoncé! Det var något av det bästa jag varit med om & har nog aldrig varit så lyrisk över någonting när det var slut, helt galet vilken talang hon har & vilken underbar medmänniska hon är.. Älskar henne helt enkelt. Men sist, men inte minst får jag inte glömma att skriva om s u m m e r b u r s t. Världens bästa festival. Jag & Mathilda åkte in till Stockholm runt 12 tiden i fredags & lämnade av våra väskor hos min morbror & moster, där vi skulle sova över helgen, hann också med att spela lite Guitar Hero med min yngsta kusin, fett svårt men ändå så jävla kul.. Hihi. Vi drog oss till stadion runt halv sex & hann perfekt in till då Steve Aoki började spela. Denna festival är något som alla måste uppleva, stämningen var helt sjuk & alla var så höga på livet, hela helgen var helt galen & vill bara göra den om & om igen, vilket jag inte tror jag är ensam om. Men nu är jag som sagt tillbaks till verkligheten, men är så sjukt glad över att ha ett jobb & över att jag nu verkligen lever. Känner på mig att sommaren kommer bli sjukt bra & att jag & mina kompisar kommer dela så många skratt & roliga minnen. Vi hörs. ( skulle ha publicerats igår)