fall seven times, stand up eight.

H E L L O

Kategori:

Helåå! Har varit en ganska så stressig idag eftersom jag hade tänkt mig att den skulle bli lugn, men hann träffa min mentor för lite projektarbetessnack & det gick bra iaf! Drog sedan en repa på stan med Anna för att sedan möta upp Emil en snabbis :) tog bussen hem & hoppade av hos jempa & hängde med henne! Sen hem middag & bestämma vad jag ska ha på mig imorgon eftersom vi har skolfotografering imorgon, sista skolkortet vill man ju se bra ut på ;) så nu ska jag ta tag i skönhetssömnen också, vi hörs puss!

BIG LOVE.

Kategori: MY LIFE

Lever livet som aldrig förr, kom nyss hem från en underbar vecka på Rhodos för att fira världens bästa mamma som fyllde 100 delat på två, solade nog 95% av resan men har inte blivit så brun tyvärr haha, gick idag till skolan & träffade min älskade klass ♥ & har hunnit med ett ishockeymöte idag också! Imorgon blir det till att träffa Emil som jag har saknat så & sen träffa bästa Jempa! Är så lycklig nu så det känns som att jag skulle kunna göra vad fan som helst, härlig känsla!
Puss på er!let it be

Kategori: MY LIFE

Trött på allt. Trött på mig själv. Trött på alla andra. Eller så är jag bara trött.

Tyvärr är det så livet ser ut just nu & som tur är så åker jag & grymmaste Anna till Rhodos om mindre än två veckor. Har jag tur så får jag där ny energi till att uppleva nya & gamla saker. Till att våga säg nej till det jag inte vill & ja till det jag känner att jag vågar mig på. Har i alla fall nu fyllt arton år & har nyss genomgått årets käraste båtvecka som artonåring. Det var helt OK, klagar inte. Nu ska jag sova & bli frisk tills Rhodos förhoppningsvis. Puss. 

Lite bilder får niUnderbara tjejorna! me, beccan & mathilda. min finis-tårta. ♥s o m e r s b y ebbifinis & elligullis
Life's pretty damn good

Kategori:

Nu är rummet dammat, renplockat & dammsuget för imorgon är det någon snygg brud här som fyller arton år, taggad? Ja! Först fika, middag efter det & sen utgååång! T a g g a d! Allt med mina fina tjejer & familj såklart! :) Nu ska jag bara njuta av att livet är så jävla underbart, båtveckan nu, sen Rhodos med världens bästa Anna om några veckor, älska! PUSS