fall seven times, stand up eight.

Kategori: MY LIFE

"When something's right, then something is worth to die for.
When I feel that something is right, then something is worth to fight for."

I wanna hear you say "you give me something to die for".

AWKWARD.

Kategori: MY LIFE

Kollar just nu, som rubriken säger, på serien awkward på MTV, det är visst maraton på den idag för jag har väll sett sisådär 77 avsnitt nu, eller bara 7 jag vet inte. Har haft en chill jul, har mått ganska bra, så livet funkar ganska bra just nu. Ska dra nu, pussciao.


Allting kan dra åt helvete. Just idag.

Kategori: MY LIFE

Allting irriterar mig idag. Alla är dumma i huvudet, säger fel saker och fattar ingenting, till och med Anna och jag menar hon är biotekare och säger aldrig fel saker. Till slut så kände jag för att skrika, så jag skrek. Alla kollade tills dom dömde mig som oseriös, som vanligt. Idag var jag inte oseriös, men det var det ingen som fattade. Såklart.

TAKE CARE

Kategori: MY LIFE

.

Kategori: MY LIFE

There will always be
a lie in believe
an over in lover
an end in friends
us in trust
and an if in life. 


Gå, bara gå.

Kategori: MY LIFE

Ta honom i gränden på vägen hem, hela världen vet att hans sista chans är bränd.
image description
Dra åt helvete & kom aldrig tillbaka. Tack.

HOLD ME NOW.

Kategori: MY LIFE

image description
Vet inte vad jag ska tycka och tänka, det känns speciellt. Men det är klart, du är ju speciell.

Tjenixfenix. Jobbar lite på mina hälsningsfraser här, hoppas det är OK. Har faktiskt inte pluggat idag, fastän jag känner att jag borde ha gjort det. Istället så har jag spenderat värdefull tid med tjejerna mina. Och det var hur kul som helst. Hoppade träningen idag också för att jag känner hur jag börjar bli förkyld, inte bra. Som tur är har vi ingen match just denna helg. Imorgon har både jag och Anna sovmorgon men känner ändå på mig att vi kommer snooza sisådär 4875 gånger. Emilia stackarn får dock gå upp klockan fyra, jag är inte avundsjuk om någon undrar. Nej nu ska jag mysa vidare med tjejerna! PUSS

-

Kategori: MY LIFE

I'd rather have someone I don't see often that loves me with all their heart,
than someone I see often who doesn't love me.

HERE I AM DOWN ON MY KNEES AGAIN.

Kategori: MY LIFE

Sitter på historialektionen och kollar på en film om Tyskland, intressant, eller inte.. ska nog hänga här så länge. Borde jobba klart med min laborationsrapport som ska vara inne imorgon, men kom på att jag har världens bästa vän som heter Anna och är proffs på laborationsrapporter så det ordnar sig nog! ;) Alltså så blir det häng i Uppsala som gäller ikväll, hoppas vi hinner med att göra något annat än plugg men känner jag oss rätt så gör vi tid för att göra annat också! :) Just nu så saknar jag emilia, känns som att jag aldrig hinner träffa henne ordentligt, men det ska bli tid för det också. Snart är det helg, hoppas bara att jag klarar av att vara ledig.. Usch för prov, inlämningsuppgifter och allt som har med krav att göra.

Ska tumblr:a nu, puss. 


TÄNKTE BARA GE LITE CRED TILL BRUDEN, FÖR HON ÄR GRYM

Kategori: MY LIFE

I WON'T LET YOU GO.

Kategori: MY LIFE

James Morrison

Ska sova nu, har pluggat typ hela kvällen. Vi hörs imorgon, puss.
du är grym. ♥

älska

Kategori: MY LIFE

The stars come up, the sun goes down, and all that counts is here and now

Kategori: MY LIFE

Hejhallådagboken, haha just lauring. Idag har hela dagen varit fylld av ärenden, och jag som skulle plugga.. Men har i alla fall gjort lite sam och imorgon blir det till att ta tag i naturkunskapen satt man klarar det där jäkla provet. Sen är det över.. Haha nej jag skoja vi har engelska också.. Life sucks. Tagga helg tagga helg!! Fast då blir det ju i och för sig också en del plugg men fan inte lika mycket som nu. Imorgon har jag sovmorgon och sen är det 2 lektioner men sen så slutar jag. Har faktiskt inte så mycket jobbiga lektioner den här veckan men dock mycket plugg som ni nu vet alldeles för bra. Nu ska jag passa på att mysa med mina favorittjejer medans jag fortfarande kan, puss på er bästa läsare.


IT'S A HARD KNOCK LIFE

Kategori: MY LIFE

Sitter på pedagogiskt ledarskap, dagen har varit lugn. Har haft tyska (då jag & Emelie plugga utanför klassrummet) och sen svenska där vi debatterade, jag var med i gruppen som debbaterade mot monarkin i Sverige. Rätt intressant eftersom min klass älskar att debattera, haha :) Sen skulle vi ha haft matte men den var inställd så jag Ebba & Maisan åt lunch & sen så kollade vi på stan. Såg på Carlings att vinterjackan jag ville ha hade kommit in, men vart som vanligt då tveksam om det verkligen är den jackan jag vill ha.. men det kommer nog bli bra det där! Har en lektion till sen slutar jag och drar hem till Anna och skriver klart min labbrapport och köttar sönder med allt det andra plugget vi också har!! Så detta betyder ingen hockeyträning idag tyvärr, har jag tur så kommer jag åter på torsdag! & tack daniel för lånet av datorn!! 
PUSS!

http://carlings.no/sv/Womens-collection/Coats--Jackets/Saints--Mortals/Caddie-113/Caddie-Off-white1/

Där får ni länken till jackan jag vill ha eftersom det visst inte går att spara bilden som en bild, tyvärrrrrr.

UNTIL WE BLEED

Kategori: MY LIFE

helvetesjävlaskit.

Har så sjukt mycket i skolan just nu, orkar inte mer snart. Haha, skönt att det snart är jullov i alla fall. Då ska det chillas vidare kan man ju säga! Idag har jag i alla fall bara haft idrott och naturkunskaplabb i skolan, så det var ju soft :) Åkte hem efter det och trodde att jag skulle hinna köpa en ny foundation, men icke sa nicke, det var stängt. helvetesjävlaskit, på det också.. Men resten av dagen har varit relativt bra, plugg har den dock bestått av men vad gör det när man inte har något val? Nu ska jag ta och dejta kudden, för imorgon är det tidiga bussen som gäller. helvetesjävlaskit.

Puss. Saknar sommar, sol och sho(r)ts.

Trouble is her only friend and he's back again.

Kategori: MY LIFE4/12-2011

Kategori: MY LIFE

I told you to be patience,
I told you to be fine.
I told you to be balanced,
I told you to be kind.
Now all your love is wasted
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines.
-
världens bästa låt som är fast i mitt huvud och mitt hjärta hela tiden.


Igår kväll efter hockeymatchen mot Iron, som vi förresten förlorade. (Inte så konstigt eftersom dom hade ca 5 spelare från damlaget med sig som fick spela hela matchen, lite synd att man aldrig får möta någon på ens egen nivå) så åkte jag till Emilia och kollade på sunes jul, den kan ju vara världens bästa julkalender som har gått någonsin.  Både jag och Emilia skrattade så att det knep till i magen, härlig känsla. Idag vaknade jag runt elva och har bara chillat runt with ma family sen dess. Ikväll tror jag att det blir uppsalamys, hoppas! 
Puss.ska passa på att gratta finaste ebba som fyllde 17 barre igår ocksååå!!#211 DU ÄR BÄST

-

Kategori: MY LIFEclick at the pic' and you will get a good song in your ears people, puss.

Usch

Kategori: MY LIFE

Sitter på pedagogiska ledarskapet och kollar på en film som heter the experiment, den är asäcklig.. Handlar om ett gäng på kanske 20 män som är med i ett psykiskt experiment i ett fängelse. Hälften av dom är fångar, hälften vaktar. Om dom klarar av 2 veckor så får vardera person 14 000 dollar. Den är konstig, men ändå intressant. Helt sjukt vad människor kan förändras när det står pengar på spel. Aja, ska fortsätta kolla nu. Vi hörs sen, puss.

.

Kategori: MY LIFE

HAR GÅTT FÖR LÅNGT, KAN INTE SLUTA GÅ.

Kategori: MY LIFE

shit, första december idag och allt. julen närmar siiig.
dock har det inte varit någon speciell dag. Jooo har hämtat kakor hemma hos Ebba och det var ju jävligt unikt. Efter det så hämtade Bosse och annaaaaa upp mig så åkte vi till donken och åt upp halva deras sortiment, eller aa typ så.
Sen drog jag mig till bussen med mina kakpåsar och min tunga väska, så klart så blåste det som tusan och eftersom jag inte har köpt någon vinterjacka än så höll jag nästan på att stryka med kändes det som. Men tog mig hem i alla fall så jag är nog rätt bra ändå. Hade träning den här kvällen, det var n1c3. Helt ärligt så gjorde vi bara roliga saker som strafftuneringar, spelade match osvosv. Bra där! Men ska chilla med livet nu tror jag, byeeee. PUSS