fall seven times, stand up eight.

TILL THE WORLD ENDS

Kategori: Allmänt

Hejhallå! 
 
Ja hörrni, vad har hänt sedan vi hördes? Inte så mycket, jobbar & tränar mest nuförtiden, i helgen som kommer blir det dock att inviga Club Ice som ska öppna här i lilla Östhammar. Börjar med en förfest hos mig sedan drar vi vidare till invigningen. Hoppas i alla fall på att det ska bli fett! Men det tror jag nog! Nu ska jag åka iväg & träffa Emilia & Jenny, puss! 


.

Kategori: MY LIFE


Tell me your secrets, 

And ask me your questions, 
Oh let's go back to the start. 


En träning har idag tränats, ett jobb har idag utförts & ett långt bad har jag hunnit med. Ungefär såhär kommer mitt liv se ut, tisdagar & torsdagar framöver. Ni har nog fattat att ishockeysäsongen är här för att stanna ända fram till i mars månad. Är inte besviken över det direkt eftersom jag älskar att spela hockey, bästa bästa bästa. Saknar dock innebandyn som förut tog upp en del av mitt liv, kanske drar igång med det snart igen också. Har nu fått vikariat på Edskolan, där jag jobbat nästan varje dag efter att jag skrev upp mig , är så glad över det & jobbet är så kul! Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så godnatt.

 

Just nu saknar jag mest dig, men det pratar vi inte om.

 


LOVE ME AGAIN

Kategori: MY LIFE

130907

Kategori: Allmänt

Hejhallå.
Skriver idag från Mattias lägenhet där jag & Hanna har bosatt oss i en vecka eftersom Mattias är på Rhodos, skönt värre faktiskt, vill typ aldrig flytta hem igen.

Den här veckan har mest bestått av att få lite ordning på livet som arbetssökande, har hunnit med att varit på en arbetsintervju & jag har nu fått vikariat på skolan där jag sökte, så jag är helnöjd!
Jobbade första dagen i torsdags då jag fick börja med att hoppa in som lärare i en fyra på en lektion, det var riktigt kul men ändå lite nervöst eftersom jag aldrig har testat på läraryrket tidigare! Efter det gick jag till fritidset där jag skulle vikariera både torsdafg & fredag & det var också jätteroligt! I måndags så var jag & Hanna iväg till Thuns & där hittade två par skor, ett regnställ & hårinpackning m.m. Veckan har helt enkelt varit jättebra & imorgon packar vi ihop för att flytta hem igen, inget som lockar sådär jättemycket men tror inte Mattias skulle vara överväldigad om vi bodde kvar hihi.. Nu ska jag kila ner till Ica & införskaffa lite grejer inför kvällen då det blir kräftskiva hos Johanna med brudarna! Puss