fall seven times, stand up eight.

TUSEN GÅNGER STARKARE

Kategori: MY LIFE

Har nyss vaknat med Anna, sitter och kollar på filmen Tusen Gånger Starkare. Har sett den förut, men den går ju att se en gång till. :) idag ska vi nog ta det jävligt lungt, vara lite hundvakter och så. Det är ju LOOOOV!! hihi puss!

Nattmacka

Kategori: MY LIFE

Beck - Hämdens pris

Kategori: MY LIFE

Har precis kollat klart på Beck, hämdens pris. Shit vilken bra film, jag älskar Beckfilmerna. Hur bra och spännande som helst! Har just nu Anna på besök, hon ska visst övernatta här om jag har förstått rätt. Det kan ju bli kul. Vi råkade visst hamna på Stop 76 på något konstigt vis och helt plötsligt satt jag där med en kebabtallrik framför mig. Typiskt.. Hehe ;) Nu ska vi ta en nattmacka, godnatt. PUSS

I GOT A HANGOVER

Kategori: MY LIFE

Jag är så trött idag satt jag vet inte vart jag ska ta vägen, har känt såhär hela veckan, det måste ju bero på vädret. Vill ha sommar eller vinter nu, snö eller sol. Inte slask, inte mulet. Det är inte min grej liksom. Som tur är ska jag umgås med bästa tjejerna ikväll och snacka av mig lite, då kommer jag må betydligt bättre, hihi. PUSS

HALLOWEEN

Kategori: MY LIFE

Vi på Katedralskolan i Uppsala har vecka 43 haft spiritweek, detta betyder att man har olika teman för varje dag i en vecka. Folk klär alltså då ut sig, skitkul faktiskt! ÄLSKA KATTE

Måndag så hade vi Pjymastema.
Tisdag så var det Antiken.
Onsdag var det Pirat.
Torsdag så var det SciFi/Fantasy.
Fredag var det Halloween/Valfritt.

Igår (fredag) så körde tjejerna i klassen på temat militär, vi var alltså grön/svart målade i ansiktet och hade grön/svarta kläder, kängor, osv.. Det var jätteroligt!! Jag tror också detta är bra för oss som går på skolan för att visa att man kan klä sig hur som helst utan att behöva tänka på vad andra tycker om det, för det är så det går till på Katedral, alla är olika och så ska man bli accepterad. Och detta stödjer jag verkligen, tycker det är skitbra! 
Tänker nu visa lite bilder som jag har snott från Ebbas blogg som är tagna igår (fredags).












GRAB SOMEBODY SEXY TELL THEM HEY

Kategori: MY LIFE

Tjabbatjenahallå. Igårkväll var jag hundvakt åt lillnellie, hur söt? Men hade ju hellre festat med mina vänner, men det är smällar man får ta. Som tur var så kom min brorsa hem med hans vänner och hade förfest innan dom skulle ut. Haha så jävla kul, skönt folk = skön kväll. Sen tog jag det väll bara det lugnt och proppade i mig godis. Kollade på seventeen again också förresten! Zac efron är rätt snygg, hehe. 
PUSS




2 bilder från kvällen.

BUSELIBUS

Kategori: MY LIFE

Hejhej hemskt mycket hej! Nu är det höstlov, fy tusan vad skönt om jag får säga det själv! ;) Detta har jag längtat efter länge! Ikväll ska jag bara se vad vindarna vänder mig, men just nu så ser planerna riktigt ljusa ut, hihihi puss! 

IDAG ÄR VI BALLAST I STAN

Kategori: MY LIFE


DU ÄR BÄST

Kategori: MY LIFE

Jag är så jävla sur, jag vet inte vad jag ska göra, haha. Är sur typ hela tiden, rätt tröttsamt. Jag vet precis vad jag behöver och det är en rejäl Ebba-dos. Jag saknar dig tjejen. 


EbdallahAhrrrrrER

Kategori: MY LIFE

hejhej i stugan
Ebdallah här, jag gästbloggar idag för jag är så gosig och snäll
som alltid<3333333

Jenny sitter breve och klickar på sin penna, hon är rätt bra
hört att man kan tjäna mycket inom det området.
vår lärare är snygg idag, han har riktigt knullrufs, han kanske tog en tur i partyhissen?
synd att vi missa han då, vi var nog där lite för sent!
han ser riktigt glad ut också. han lär ha fått lite idag så att säga.

jag har börjat klappa som en säl när jag är glad, tror jag behöver hjälp
allt bara fuckar ur

jag spelar wordfued på jennys mobil, jag är bäst

här är en gammal bild på mig och jennybejby

här är några från idag!!!!!!!!


här är min facelook idag <33kf kajskskpfcöa


såhär såg jag ut igår!



BUS
HEJDÅ <3

I ETT ISKALLT IKEA LAND

Kategori: MY LIFE

Skolan idag var hur slapp som helst, fattade inte ens vad vi gjorde och jag kommer inte ihåg vad vi gjorde nu. Efter skolan så mötte jag Clara i skolan, sen så mötte vi upp Anna. Vi tog bussen till centralen och åkte hem. Mami hade gjort en jättegod middag som bestog av strips, chickenkebab och mycket sås!!! hihi Efter middagen har jag bara gosat i min säng, den är så skön och snart kommer Emilia hit och busar med mig! PUSSISAR


Saknar dig sötnos.

.

Kategori: MY LIFE



Skin skin som den sol du är,
låt hela världen se ditt vackra leende.
Lys lys som den stjärna du är,
du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med. 

VI PÅ KATEDRAL VET ATT EN IPHONE HAR EN KAMERA.

Kategori: MY LIFE












så.jävla.trött.

Kategori: MY LIFE

Kollar ungefär i kors nu för att jag är så himlans trött. Har egentligen tyska nu men han sa att jag kunde få gå ut och plugga. Pluggar inte tyska nu, utan gör webbdesignen istället. Känns som att det är viktigare just nu faktiskt. Fryser gör jag också, haha åh vilket glatt inlägg, puss.



Jag skulle inte tacka nej. ♥

Brr, It's cold in here!

Kategori: MY LIFE

Bye bye hollywood hills forever

Kategori: MY LIFE

Igår tog jag mig in till uppsala när klockan var runt sex, käkade lite sen drog jag och några tjejkompisar hem till en kompis och umgicks lite. :) Vi dansade, skrattade och drack gott vin :). Sen så drog jag vidare med några klasskompisar till en fest och hade det trevligt där också! :) Tog kvart över tolv bussen hem från Uppsala eftersom vi har match mot Skärplinge borta idag.  Har samling klockan tolv, så det är dags att börja göra sig i ordning och käka frukost nu, vi hörs sen. tjiing, PUSS.

hihi. ♥

Kategori: MY LIFE






världens bästa

Kategori: MY LIFE

hatar när ni gör sådär, och det vet ni.

Kategori: MY LIFE

Lackar som fan, så jävla förbannad. Hatar hatar hatar när ni gör såhär och tror att jag bara ska stå och ta skiten. Nej tack. 


My love

Kategori: MY LIFE

Oh Romeo, where do you have your Juliet now?

Kategori: MY LIFE

Klockan är kvart i sju och jag är pigg. Dags för skola, har inte ätit frukost så det lär nog bli en tur till Ica, tror inte brudarna bangar ;) idag är jag glad, för jag känner på mig att dagen kommer bli bra! Hoppas er detsamma, puss!

Älska.

Kategori: MY LIFE

VÄRLDENS BÄSTA EMILIA <3

Kategori: MY LIFE

Idag fyller min bästa vän Emilia arton år, hur galet är inte det? Känns som att det var igår vi var tretton liksom! Men i alla fall grattis världens bästa Emilia, du är g.r.y.m. Hoppas du har haft världens bästa dag, PUSS!

Fortfarande så jävla bra

Kategori: MY LIFE

INSTAGRAM

Kategori: MY LIFE

Haha instagram har blivit min nya drog, så om ni vill kan ni följa mig där också, @ jempas är mitt nickname. BALL TJEJ

Min lilla gulletjej

Kategori: MY LIFE

Hur söt är hon inte??

Hur gott?

Kategori: MY LIFE

Hihi mums

SÖNDAG 2/10-2011 - VI ALLA SAKNAR DIG DU KOMMER ALDRIG ATT BLI GLÖMD

Kategori: MY LIFE

Sunday bloody sunday, haha skämt åsido. Jag har min härliga vecka och dagen = magont.

Har som sagt då bara legat i sängen hela dagen med en vetekudde på magen och en stor kopp te brevid. Det var rätt soft. Varför göra något med sitt liv liksom? Klockan 20.00 på söndagar är en helig tid hemma hos min familj eftersom det då är Gustafsson - Tre trappor på TV. Hur rolig är inte Robert Gustafsson liksom? Klart min favoritkomiker, som grädde på moset så hade jag och min älskade storebror precis hunnit till ICA tur och retur innan och köpt hem 2 stora godispåsar, mums! Nu ska jag ta ett varmt bad och bara relaxa ;). 
PUSS