fall seven times, stand up eight.

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.

Kategori: MY LIFE

Hejhallå,
hängt med Jempa mest hela dan, vi lunchade & gick sedan på "stan" en snabbis, mötte upp Anna & åkte med henne & handlade. Kom nyss hem & snart ska jag kolla fotbollsmatch. 



Rihanna i mitt hjårta. Världens grymmaste.

23:13

Kategori: MY LIFE

Halloj,
Sitter hemma hos Jempa, har nyss kollat på fotbollsmatch som slutade oavgjort & nu ska vi kika på "The Vow". Mysigt värre. Livet levs som det ska levas, kompis det går bra nu. 

Vi hörs. Puss 


live love laugh.

Kategori: MY LIFE

Haha åh ångest, men fyfan vad kul den här midsommar'n har varit!
Midsommar-afton tillbringades hemma hos Eliardssons på förfest & resten av kvällen i Öregrund, riktigt kul - träffade många som jag inte har träffat på år kändes det som & skrattade mig igenom hela kvällen, kanske berodde det på att jag var ganska alkoholpåverkad eller så berodde det på att jag hade askul! Tror på det senaste jag ;)
Midsommar-dagen tillbringades hos min kära faster & farbror med släkten, vi åt & drack gott & hade det allmänt mysigt! :) På kvällen åkte jag till Hanna och drack lite cider innan vi drog vidare till Robin där grabbarna satt & umgicks. :) Åkte vidare till Öregrund & fortsatte kvällen där, haha. Vaknade i Hannas säng idag & skrattade hela morgonen åt gårdagens bravader. Nu fikamys med familjen & sen middag, sen tar jag mig till Hanna igen för filmkikning! PUSS


skitinlägg för att inget fungerar

Kategori: MY LIFE

bra dag men ändå dålig dag, tom på ord, vet inte varför men gissar att livet är så ibland. Idag har jag solat med Jenny & Linda i poolen, vi tre cyklade sen till Johanna som fyllde 18 barre. Fick asgod tårta & en massa snack där! Kikade fotbollsmatch på kvällen som tyvärr inte gick så bra, men det kan det ju inte alltid göra heller. Kollar nu film & ska snart sussa, godnatt & puss!

NY DESIGN, ENKEL MEN FIN PÅ NÅGOT KONSTIGT SÄTT.

Kategori: MY LIFE

Har en ny design för jag tröttnade lite på min gamla, ska nu bara hitta någon som kan fixa en enkel men samtidigt jävligt snygg. Tills dess så får ni hålla er med den här (om ni inte ser någon ny design tryck F5)! Ps. Om det är någon duktig bloggdesignare som känner för att hjälpa dumma jennny som inte fattar hur man gör (åh min webbdesign lärare hade dödat mig om han sett det här, förlåt Mats ♥), i alla fall den som vill hjälpa mig får gärna kommentera det här inlägget, PUSS! ♥


I'm naked, I'm numb, I'm stupid, I'm staying.

Kategori: MY LIFE

Hejhallå dagboken.
Jag har varit i Uppsala idag med en fin vän. Den fina vännen heter Jenny & hon är underbart bra. Jag handlade en tajjt kjol, en korsett & böt in mitt linne på Cubus. Jag är nöjd. Kom hem runt fyra tiden & gick hem till Jenny & umgicks lite mera. Åkte hem, åt mat & nu tar jag mig bort ifrån hemmet igen till en annan fin vän, & hon är jävligt underbart bra hon också, Anna heter hon. Vi hörs, ciao. 
PUSS
 
 

 

Hur bygger man en ny värld när den gamla rasar?

Kategori: MY LIFE

Åh peace and love, nu har jag blivit lite smått taggad på att dra dit i alla fall.. får se hur det blir med det, det skulle vara en sån himla upplevelse & så jäkla kul att göra med sina bästa vänner, men jag har ju inte råd & har inget sommarjobb så förstår riktigt inte vart pengarna ska komma ifrån... tyvärr. Men har ingen annan än mig själv att skylla detta & om det inte sker ett mirakel så får jag helt enkelt stanna hemma. Svårare än så är det inte! Idag har jag inte gjort någonting, så tråkigt men ändå skönt. Får se hur kvällen ter sig också & det är det ju nästan bara jag som kan styra över! Vi hörs puss!
 

DENNA SKA NI VERKLIGEN KOLLA PÅ & DELA VIDARE!! VÄRLDENS BÄSTA TJEJER ♥

Kategori: MY LIFE

 ♥

Kategori: MY LIFE

Ni ska förresten lyssna på den här låten, för den är g r y m. 
 
 

You doing me wrong, again and again.

Kategori: MY LIFE

Hallå,
Sitter just nu & kollar igenom mina gamla bilder på bilddagboken, haha hur kul!! Noppade inte ens ögonbrynen på den tiden, hemskt. Men kul att kolla tillbaka lite på gamla minnen. :) Idag vaknade jag runt elva tiden & drog ner med Anna-Josephine till Infarten & käkade pizza med järngänget! Nu har jag laddat över lite bilder från Iphonen & ska städa mitt rum, adios!
 
 

NÄR ALLA SÄGER NEJ, SKA JAG SÄGA JA. NÄR ALLTING GÅR EMOT SKA JAG HÅLLA KVAR. NÄR VÄRLDEN FALLER NER ÄR DET DU & JAG.

Kategori: MY LIFE

Hej. 

Jag har varit borta härifrån ganska länge nu som ni kanske märkt.. & det har salmat mina krafter, jag har haft så himla kul med alla personer runt mig. Stor kärlek till dom som får mig att må bra. Ja, så vad har hänt under den senaste tiden egentligen? Min bror har tagit studenten, jag har gått ut andra året på Katedralskolan & just nu har jag sommarlov som aldrig förr. Eller försöker i alla fall så gott det går eftersom vädret inte är på topp. Just nu sitter jag i mitt kök & sjunger med lite falskt till min spotifylista i väntan på att mina brudar ska komma hit & göra mig sällis i en myskväll som jag hoppas innehåller en massa prat & skratt, tills dess tackar jag för mig så länge så hörs vi snart igen. :) 
P U S S
 
Kommer lite bilder från studenten & bilder från fotbollsmatchen emellan Sverige - England igår som kikades med Johanna & Jenny. 
 
 
 
 

Nattinlägg

Kategori: MY LIFE

Imorgon gäller det. Han som alltid har gått i skolan medans jag gick där slutar. Hur ska jag nu klara mig nu? Utan min storebror? Blandande känslor, lycklig & orolig på samma gång. Ett kapitel i vårat liv är inom 12 timmar avslutat. åh herregud jag vill inte. Eller jo, det vill jag nog.

Världens bästa storebror, jag älskar dig.

PANIKÅNGEST

Kategori: MY LIFE

Tror jag är mycket mer nervös inför imorgon än vad Jacob som tar studenten är, haha fattar inte varför men.. 
Har i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig och så, så det är klart! Håller på med rummet nu & ska duscha innan jag somnar också ;) Men det ordnar sig! Ska bli så kul att träffa alla släktingar imorgon & så eftersom man inte träffar dom flesta så ofta :). Imorgon kväll drar jag till underbara Öregrund med superbra vänner! Ska bli så kuuuul! :) Hörs mer på onsdag tror jag :) Pusspuss!


I'VE WASTED MY NIGHTS, YOU TURNED OUT THE LIGHTS, NOW I'M PARALYZED.

Kategori: MY LIFE

Heeejheeej.
Söndag idag, vilket betyder att hela helgen snart har gått. Min helg har varit s u p e r, fredagskvällen startade väll inte så bra men tack vare min underbara vän Anna så vart jag på bra humör igen. Vi tjockade oss med snacks & kollade på "What happens in Vegas", riktigt bra film om jag får säga det själv :). Vaknade upp på lördagen med världens tråkigaste väder utanför, så började dagen med att kika film då också, haha. Tog oss sedan in till stan & köpte mer snacks för vi trodde det skulle bli repris med filmkvällsmys men kvällen slutade med mycket dans, bra musik & bra sällskap av både killar & tjejer. Somnade på bästa sätt & vaknade lika så. Kom hem & hade tänkt städa mitt rum men valde att kika big brother avsnitt istället. Tänker äta lite middag nu, sen ge mig ut på en välbehövlig springtur & sedan ganska tidigt i säng för att orka dunderveckan. ;) PUSS!


OH AH KATEDRAL, SÄG OH AH KATEDRAL!

Kategori: MY LIFE

VI VANN KAMPEN!! 

Hihi, det var ju rätt längesen jag bloggade nu, men i alla fall igår var det kampen som är en heldag med tävlingar där min skola (Katedral♥) möter Lundellska skolan (Skrapan) i b.la. olika fridrottsgrenar. Som stolt katte-elev kan jag säga att vi vann över (smiskade, spöade osv) Skrapan. Detta är en av de bästa dagarna på året på katte & nu går alla vinstglada elever & lärare bara runt & ler i korridorerna. Annars har det inte hänt så mycket eftersom det är väldigt i skolan just nu & vi mest bara får chilla runt. I helgen hade Jacob sin tjugo-års fest & det var superkul! Slutade med efterfest på öltältet & en skön nattpromenad hem med bra sällskap. Den här helgen ska vara alkoholfri tror jag för någon sådan helg har jag inte haft på länge! Jag & Anna ska nog mestadels chilla på ön & umgås som galningar! Men vi lär nog höras, pusspuss!

hehe, slängde ihop lite collage satt det inte skulle bli övermycket bilder ;)


Bilder från helgen. 




Bilder från kampen!!!!