fall seven times, stand up eight.

29/4-2012

Kategori: MY LIFE

HEJ. Har övningskört lite & hämtat farmor alldeles nyss, mamma hade gjort supergod sockerkaka som vi fikade med, mums! Nu måste jag åka & handla frukosten tills imorgon, då jag ska äta frukost med tjejerna, hur mysigt? Så taggaaad! Hoppas ni har en riktigt bra valborg, så hörs vi! PUSS

FLAMES TO DUST, LOVERS TO FRIENDS. WHY DO ALL GOOD THINGS COME TO AN END?

Kategori: MY LIFE

MEN ÄR HAN EN KLAR SEXTON-TAGGARE ELLER? JO, VI SÄGER SÅ.

Kategori: MY LIFE




HÅLLER HÅRT & KRYPER TÄTT INTILL DIG, SOM OM HON SKULLE FÖRSVINNA DÅ.

Kategori: MY LIFE

Tjenixen, idag har jag umgåtts med finafinafina vänner. Dom där som alltid finns där & är där enbart för att stanna. Vi har shoppat, snackat en massa, ätit på Jalla & solat. Underbart. Ni är bäst. ♥ Borde ha pluggat inför naturkunskapsprovet idag, men sket i det & levde livet istället. Otroligt skönt. Ska sova nu så jag orkar leva imorgon också hihi. PUSS



saknar hockeyn enormt, men först ska vi ha sommar.

Kategori: MY LIFE

Go away,
come back.
Go away,
come back.
Why can't I just have it both ways?
Go away,
come back.
Go away,
come back.
I wish you knew the difference 
Go away, come back.


Har varit en superdag idag, trodde det skulle vara en riktigt skitdag imorse när jag vaknade eftersom jag missade pissskithelvetesbussen. Men min snälla storebror hann ikapp den så mitt liv ordnade sig ganska fort. ;) Kom fram till stan, åkte till studenternas, röjde (sprang hundra meter), åkte tillbaka till skolan. Pluggade järnet med Mathilda & vi var fett duktiga om jag så får säga det själv! Vi satt i TVÅ timmar & bara nötte. Åkte hem sen & käka middag & gick på promenad med pappa & Nellie & rensade tankarna lite, fett skönt :) Har suttit & slösurfat lite resten av kvällen, försökte med historian men det gick inte så bra, tar det imorgon på håltimmen istället! PUSS



Sötnellie. hihi

BREATHE.. JUST BREATHE.

Kategori: MY LIFE

Hej.
Dagen har bestått av fika & glass med fina personer. & sömn. 
Hade en helbra kväll igår, tackar Micke för det!! Jag & Ellan drog oss hem till mig på efterfest typ runt 2 där & Jacob tyckte vi skulle sova, men nej. så blev det helt enkelt inte. Möttes upp idag på Adas & tog varsin Gourmérulle. Tog också årets första mjukglass, supergott! Åkte hem, umgicks med pappsen & nu sitter jag här, ska gå & lägga mig, dör snart. Godnatt puss ♥



Ganska lycklig ändå, hiho.

jag kan om jag vill.

Kategori: MY LIFE

Har nyss haft föredrag om LKG (läpp, käk, gomspalt) som jag har, inför klassen. Trodde aldrig jag skulle klara det utan att börja gråta eller börja stamma eller något sånt, men jag gjorde det. Utan att varken börja gråta eller stamma. Det kändes så himla skönt att jag kunde göra det. Jag var själv & stark. Detta är ju något som är ganska personligt & som verkligen berör mig men jag klarade det!! Så glad & stolt! Nu är det fredag & den här helgen kommer bli superbra, PUSS! 


Ville skrika ut det över hela världen. Men jag försökte hålla det inom mig.

Kategori: MY LIFE

Kom nyss fram till skolan, lyssnade Melissa horn hela vägen in på bussen så skönt, så avslappnat ;) nu väntar jag på att Rickard ska komma, sen är det dags för HLR på pedagogiska ledarskapet, får se hur det går ;) hörs sen, PUSS!

BRYNÄS ♥

Kategori: MY LIFE

GULDET SKA HEM, GULDET SKA HEM
GULDET SKA HEM TILL GÄVLE IGEN!


Idagidagidag, hoppas vi att ni vinner satt vi äntligen får lite rättvisa i denna värld!!
Slutade tidigare idag, tog mig hem med hjälp av expressbussen. Ont i huvudet hade jag så var ganska skönt att åka buss själv & bara tänka lite. Väll hemma vart det soppa & pannkakor till middag, mums! Nu sitter jag & hejar på Brynäs (♥) & fikar med familjen, vi hörs sen! PUSS



Får nöja mig med att kika hemma framför tv:n, hade inte tackat nej till att ha varit i Läkerol idag & hejat dom till seger! 

I FELL DEEP AND YOU LET ME DROWN.

Kategori: MY LIFE

DET MÅSTE VARA PÅ LIV & DÖD, DET MÅSTE KÄNNAS I DITT HJÄRTA PÅ RIKTIGT.

Kategori: MY LIFE

Helvete, har ett engelskaprov som jag inte har pluggat ett skit till & har ett historiearbete som ska vara klart snart & har en specialarbete som ska vara inne imorgon & har ett naturkunskapprov nästa vecka & sen kommer nationella.
Life's sweet.

Förlåt, kände för att klaga lite bara ;) Annars då? Jo tack jag mår bra! Fick åka buss hem med två av världens bästa tjejer igår, superbra ni är bäst. ♥ Snart helg också, nu jävlar kör vi. Ska göra klart historiehelvetesarbetet nu, puss! ♥



saknar dig homie, luncha (ätasigtjocka&typdö) snart? 

BABY YOU'RE A FIREWORK! SO JUST EXPLODE AND DIE, BITCH.

Kategori: MY LIFE

Skrev typ ingenting på arbetet.. kollade på Berg flyttar in & pratade med Anna istället. Nu ska jag sova så att jag inte försover mig imorgon som jag gjorde idag.. tack för den pappa. Är sjukt trött, godnatt puss! 


WHAT IT TAKES TO COME ALIVE.

Kategori: MY LIFE

Shine a light trough an open door,
love and live I will divide .
Turn away cause I need you more,
feel the heartbeat in my mind. 
It's the way I'm feeling and I just can't deny,

But I've gotta let it go.


Skola idag, eller skola & skola kanske man inte ska kalla det när man har typ 1 lektion som man inte gör ett endaste dugg på? Vi gjorde i alla fall någonting bra av dagen & gick & lunchade på Årummet, idag igen. & snackade skit (idag igen). Gick tillbaka till skolan & fick information om projektarbetet vi ska göra i trean. ångestångestångest. Åkte sedan hem med Jenny & Sofia, så det vart lite skitsnack där med.. haha. Käkade middag & nu sitter jag här & ska skriva klart mitt arbete till NK:n. Lycka till Jenny, lycka till. 

PUSS ♥

och nattens stjärnor lyste precis lika vackert, nu som då

Kategori: MY LIFE

Jag har märkt att dina armar är för långt bort för att jag skall kunna vira dem omkring mig för att tina. Kanske har jag närmre till himlen än vad du har till mig, för avståndet till dig känns längre än evigheten i sig. Läste en dag att varje människa har 250 miljoner hjärtslag, men jag bryr mig inte alls du kan få allihop om jag får somna och vakna igen med pannan mot  din hals.
Vi kommer ingenstans när vi rör oss i en ring, 
centrifugerar mina tankar men känner ingenting.




Tankar i en ring och en annans strax bredvid. En nedförsbacke som går uppåt
när varje steg tas i motsatt riktning.
Ibland är det finaste du kan säga det som inte går att beskriva alls.

(dikten är skriven av http://kimberlie.blogg.se/)


BÖRJAR DAGEN MED DETTA GULDKORN, NU KÖR VI.

Kategori: MY LIFE

NOTHING ELSE MATTERS.

Kategori: MY LIFE

Kom på att jag ska rafsa ihop ett snabbt blogginlägg innan jag somnar, idag har det varit en ganska seg dag, men något som var kul var att en kille som heter Kevin i min pedagogiska ledarskapsgrupp lärde ut hiphop-dans på dagens lektion! Superkul & han var verkligen jätteduktig på att dansa, avundsjuk, vill också kunna!! Slutade runt halv fem, pappa hämtade upp mig & Sofia vid gränby, fast lite senare än bestämd tid, cirkus sådär 40 minuter senare.. Men vad gör det? Vi fick i alla fall skjuts hem! Väll hemma fysträning med hockeyn & sen hem & kika Skellefteå - Brynäs. Håller alla mina fingrar & tår för att Brynäs tar hem segern tillslut. Nu ska jag sluta babbla, PUSS!

(mums på David Beckham)

TÄNKTE PÅ ER 2.0

Kategori: MY LIFE

tänkte på er <3

Kategori: MY LIFE



MUMS!

Kategori: MY LIFE

Fint väder, fina vänner & fina känslor.
Vad finns det att klaga på? Ingenting.

Helgen gick superfort men ändå precis lagom, den tillbringades i Östhammar med underbara människor med humor. Fredagen tillbringades hos oss/Micke, lördag hos Andreas, söndag hemma ♥ superbra.
Idag har jag mest snackat skit med supertjejerna, vi gick till Subway & sedan till Café Årummet på håltimmen, mysigt! Satt rättare sagt & snackade skit i cirka 2 timmar, rätt behövligt var det nog! Så glad över att jag har er tjejer ♥ Och något annat jag är glad över är solen, så skönt att äntligen se den! ☼ Snart sommar ju, helt sjukt, sjukt underbart. Sökte sommarjobb i fredags & hoppas att jag får det! Kommer bli suuuuper. Nu ska jag skriva lite på mitt NK-arbete. Ska vara inne på fredag, men vad gör det när jag mår bra? 
PUSSPUSS





En bild på vårat G-GÄNG från i fredags, tagen av finiskanckos!! ♥

LITE SKÖN FREDAGSFEELING

Kategori: MY LIFE





(Om du vill lyssna på spotify istället så klicka bara på hjärtat, puss!)


Varför?

Kategori: MY LIFE

Varför är gräset grönt? Varför är asfalten grå? & varför är du så jävla långt bort?

Kategori: MY LIFE



Kära du, kom tillbaka. 
Vet ju inte ens vart jag ska ta vägen utan dig.

ÄNTLIGEN!!!!!!

Kategori: MY LIFE

JAG ÄR KLAR. JAG ÄR KLAAAAAAAAAAAR. Med mitt historia-pm såklart! FETT NÖJD TJEJ.
Även om det skulle ha varit inne för en månad sen eller sådära va.. men jag är ändå fett nöjd.
Annars då? Var ledig idag ju, men skrev på min essä och spelade rumble ända till typ halv två då jag gick & fikade med Mange & Petter, finisar ♥ Vi gick till Hugos Café som ligger precis bredvid vår skola, det verkade fett skönt där men salladen jag fick var fett oskön. Det var typ köttbullar & allt möjligt i den, haha tyvärr var det inte gott men det var värt ett försök i alla fall! Nästa gång jag går till Hugos ska jag veta själv vad jag ska ha! ;) Jag & Mange drog till Gränby centrum sen & kollade i lite affärer tills Sofia slutade på sin praktik. Tog bussen hem, gjorde middag & skrev klart PM-et & nu sitter jag här. Ska chilla vidare nu, puss! :)


lite bilder från min händelserika dag (haha åh vad det inte händer någonting i mitt liv)


image description

Min sallad. Tro mig, den var inte god.

image description

Finisarna Petter & Mange H.


image description

Petter hungrig & Mange H helt waisted.

image description

Mange bjuder på Gränby Centrum!!!!


POISON & WINE

Kategori: MY LIFE

Kommer till skolan & får höra att samhällskunskapen som skulle ha varit min enda lektion idag är inställd. Det var ju kul att höra? eller? 14 mil helt i onödan. Eller egentligen inte eftersom jag skriver klart min essä om Ondskan just nu. (& spöar Maia & Mathilda på rumble ♥♥) Nu ska jag fortsätta skriva essä, pusspuss! 

(helt onödigt inlägg) 


JUST WANNA SAY, I GOT YOU

Kategori: MY LIFE

FOREVER YOURS.

Kategori: MY LIFE

Första skoldagen idag efter lovet, det startades med en lunch på donken. Gick lite på stan med tjejerna & hittade en jättefin klänning på H&M som jag köpte, blir perfekt till Jacobs student! :) Efter skolan så mötte jag upp pappa & köpte nya löparbrallor eftersom vi börjar fysa med hockeylaget nästa vecka, nu gäller det bara att hitta en bra vindjacka eftersom den som tillhörde brallorna var slut för tillfället, men det fixar vi en annan dag! Nu ska jag sova, PUSS! :)

Bild på klänningen & löparbrallorna, klänningen kommer passa perfekt till ett par höga klackar & solbrun kropp! LÄNGTAR

10/4-2012

Kategori: MY LIFE

En bra start på dagen med den här låten eftersom den är grym enligt mig. Ska försöka sova nu, puss!

22:30

Kategori: MY LIFE

Måste.sova.nu.
Hinner förfan inte med mitt eget liv. haha
Jag ska vara klar med mitt historia-pm på torsdag & ska innan dess ha hunnit skrivit en essä också & träna två träningar & söka sommarjobb (plus vara trevlig medans jag genomför det, hur fan ska det gå?) Men jag klarar det. Kom igen, det gör jag väll? eller? Ska sova nu. Annars kommer det aldrig att gå. Wish me luck. PUSS

image description

GRATTIS I EFTERSKOTT TWINIEEES

Kategori: MY LIFE



Tänkte passa på & säga grattis till mina fina barndomsvänner Sara & Jenny som fyllde 18 år igår också.
Grattis snyggingar ni är guld värda!

OM MAN SKA KRASCHA, SKA MAN GÖRA DET RIKTIGT SNYGGT.

Kategori: MY LIFE

Hej. Vad ska jag säga om uppdateringen? Skyller på att jag har haft ett superlov så jag har inte hunnit suttit vid datan & bloggat så mycket.. Men har i alla fall haft det askalas med mina vänner i Easthammer! Så kul att träffa dom som man inte har sett på aslänge! Förra helgen så var det mest umgås med kompisarna som gällde, först fredag häng hos Jenny & Sara, lördag hos Mattias (tack för att vi fick komma mattis!) där jag, Jenny, Sofia, Elin, Martina, Andre, Jonken, Jacob, Andreas, John, Jocke, Pontus & Mattias var! Helt soft kväll, mysigt! :) Sen söndag party hos Jesper! Det var väll runt 20 pers där eller något & jag kommer helt ärligt inte ihåg alla namn men fett kul var det i alla fall (tack Jeppis!) På vardagarna i veckan träffade jag Sofia, Hanna, Ellan osv. (Skulle nog blanda ihop dagarna lite om jag försökte hihi). I fredags var det i alla fall förfest hos Eliardssons innan dom som var över arton skulle dra till Bowlan! Tack för den kvällen Eliardssons! Sov sen hos Hanna & drog mig hem ganska så segt på lördagen, då hade en del av släkten anlänt & sen runt fyra kom resten så vart det påskmiddag & mys! Kul att träffa dom! Hängde med Emil & Daniel lite igår innan jag åkte ut till Anna & kollade på film :) Det var väll ungefär vad ni har missat i mitt superintressanta liv.. haha. Ska sätta mig & nöta igenom det sista av historia-pm:et nu, kaffe lär behövas!! Ni får lite bilder från olika kvällar nu.
Puss!

(en liten salig blandning av mina & Jennys bilder)

Förfest at ma crib











Fest hos Jesper









image description
image description

Förfest hos Eliardssons

image description

image description

image description

image description

Påskmiddag

image description

image description

image description

image description

Och så en pluggbild på mig, med kaffet i högsta hugg. 

image description


HEJ PEPS

Kategori: MY LIFE

Jag bloggar imorgon istället. tror jag, he he. PUSS