fall seven times, stand up eight.

Sometimes it's hard, so follow your heart.

Kategori: MY LIFE

Just nu orkar jag ingenting, inte ens att blogga.
Har ingen insperation alls just nu eftersom det är så himla mycket i skolan, så har ingen tid med mer än att plugga( om ens det), träffa kompisar, jobba och umgås med familjen. Helt sjukt.

Har i alla fall jobbat idag, två gånger på golfbanan. Det är ett rätt så chill jobb faktiskt, hihi. Och så har jag träffat Anna och Emilia en snabbis för att bara snacka av oss litegrann, eftersom vi ses alldeles för lite nu när alla har så mycket i skolan. Vi åt tillsammans, busade lite och planerade sommaren. :D Efter kvällsjobbet så åkte jag till ett par bra tjejer och mös lite innan vi drog på en hemmafest, var kul att träffa alla där! Sen drog vi en repa på stan med Ellans raggarbil, PARTY AND PARTY YEAH. Typ så. Sen skjutsade dom söta tjejerna hem mig och nu ska jag nog sova tror jag! Imorgon är det dags att ta tag i min labbrapport, jag vet Ebba att jag skulle ha gjort den igår, men jag orkade inte då.. haha. Som sagt så sliter allting på mig. Jag ska kämpa, jag ska.
PUSS
Två låtar som gör sällskap med mig rätt ofta nu för tiden. ♥

KATTE-TALENTSHOW

Kategori: MY LIFE

Hej söta ni!
Igår var jag med Ebba efter skolan, vi bara åt tårta och chillade helt allmänt mycket!
På kvällen så hade Katte (våran skola) en talangshow med talanger från skolan, det var hur kul som helst! Alla var hur duktiga som helst och det var riktigt svårt att rösta fram en vinnare, men till sist så vann Julius, en kille som dansar popping (en slags dans), han var sjukt duktig :) En kille från min klass, Simon (även kallad simpa) kom tvåa, han var G R Y M. Asduktig verkligen, han spelade piano och spelade en låt som han har gjort själv! Trea kom en tjej som heter Sheila som dansade magdans, hon var riktig duktig! Efter det så var det ett gäng med katte-elever som skulle grilla, men grillen ville inte sammarbeta med oss, så det blev donken tillslut, gott det med! 
Kvällen avslutades med mig och anna i annas säng = en massa snack om absolut ingenting
Snart ska jag nog sätta mig på bussen hem, har lite som måste göras, bland annat en labbrapport (detta är inte kul..) Får se om jag hinner med något mer.
PUSS


Släpp mig fri

Kategori: MY LIFE

Idag har jag chillat, inte för att jag gör någonting annat nu förtiden.
Får lite smått panik, eftersom jag bara hänger vid datan hela tiden, gör ingenting annat.
Det är jävligt dålig stil av mig eftersom jag egentligen skulle klara mig bättre utan den, men det är så lätt att bli beroende, det vet vi väll alla. Tills imorgon har jag en bokrecension, har inte skrivit ett enda ord på den, men det får jag fixa imorgon, som tur var har vi det i svenska som är mitt favoritämne så jag fixar nog till det där ganska lätt. Jag ska sköta mig, jag ska. Just nu behöver jag sömn, det är det viktiga. 
Puss alla.

TE AMO

Kategori: MY LIFE

Du är mitt ljus i mörker vännen. ♥
Jag älskar dig. 


SATAN I GATAN

Kategori: MY LIFE

Minns bara allt det bra, allt som var du & jag.

Kan väll inte säga att du var min kärlek, men du betydde något, du fick mig att vara någon.
Du fick mig att le, fick mig att känna mig speciell, du brydde dig om mig.
Älskade känslan i magen när jag fick dina sms, när jag såg ditt namn, när jag såg vad du skrev. Även om du skrev någonting helt meningslöst så fick du mig att le. 
Men allting förändrades, du brydde dig inte lika mycket längre och fick mig inte att le, även fast att du försökte.
Du fanns inte där & fick mig inte att känna mig speciell, idag får jag inte längre några sms, har ingen varm känsla i magen & jag är inte någon för dig, nu är jag bara hon som var.

Du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

21:04 - 090511

Kategori: MY LIFE

Nu när jag ska börja skriva här igen, vad tycker ni då att jag ska skriva om? :)
Skulle vara jättekul om ni kom med lite ideér. 

I alla fall så har min dag bestått av skolgång, glatt humör & bra vänner.
Hade en rätt så slapp dag, det börjar ju bli så såhär mot sommarlovet. Många håltimmar, vilket betyder många timmar ute i solen, tyvärr så syns det inte än eftersom jag inte är ett dugg brun, men när det är lite mindre prov och andra saker som måste göras så har jag lovat att mig att jag ska hinna med att skaffa årets bränna också!
I helgen har jag jobbat med Anna, myst med Emilia & Anna och umgåtts med familjen, kändes att det verkligen behövdes, hur mysigt som helst! Den här veckan kommer nog vara proppfullt av en massa matteplugg eftersom vi har matte nationella nästa vecka, vilket jag är lite orolig över eftersom jag inte är någon höjdare på matte, menmen hoppas verkligen att jag klarar det! Pratar med Ebba, haha snackar engelska eftersom vi har nationella imorgon, duktiga vi är.  Är faktiskt inte ett dugg nervös över det eftersom jag vet att engelskan brukar ordna sig :)
Men nu ska jag gå & fika lite hihi, pusspuss.
Jag & min fina vän Emilia i Uppsala på valborg! ♥