fall seven times, stand up eight.

.

Kategori: MY LIFE

 
süfer | via Tumblr

Bästa Lana Del Rey med Cedric Gervais remix

Kategori: MY LIFE

 With every heartbeat.

Kategori: Allmänt

Idag är det en fredag & det är femte dagen för mig som arbetslös,
Känns både skönt och väldigt asjobbigt. Vill ju jobba. Träffa nya människor & få nya erfarenheter.. Snart så, intalar jag mig själv.

Har dock tagit rätt på de här 5 dagarna + helgen rätt så bra om ni frågar mig.

I fredags så tog jag mig till Gimo för att gästa Olivia & hennes familj, där bjöds det på Tacos, tackade absolut inte nej till det & vi åt tills vi båda bokstavligt talat hade matkoma. På det så vart det en lång promenad igenom lilla Gimo & kvällen avrundades på ett bra sätt med Neger & President tillsammans med Olivia & Andreas. 

I lördags så gick jag en promenad, gick först till Hanna & kollade på filmen Jakten där, lite speciell film men bra var den ändå! Gick efter det till Anna Josephine och tog sällskap med henne på tillbaka-vägen. När jag kom hem åt jag, mamma & pappa kräftor & smörstekta kantareller, hur gott? På kvällen så tog jag & Anna en runda i hennes bil, hämtade upp Hanna & snackade massor om allt mellan himmel & jord. 

I söndags så åkte jag, mamma & pappa & hälsade på Anna på Forsmarks Café eftersom det var hennes sista dag där för sommaren. Vi åt lunch där & fikade sen åkte vi hem, Anna kom senare på kvällen så åkte vi ut till henne & åt middag & kollade på en av de nya Wallander-filmerna, den var riktigt bra, Sveket hette den tror jag, rekommenderas i alla fall! :) 

I veckan har jag skickat efter lite brev som jag behöver för att söka jobb, gymmat & gått flera PW:s, så skönt!

Nu ska jag försöka få lite ordning på mitt stökiga rum & sedan gå en promenad med Nellie! 

Kram. 

140813

Kategori: MY LIFE

Hej. Jag tycker alltid att det är förjävla stelt att påbörja ett inlägg, för man vet aldrig vad man ska skriva, vilka som ska läsa & vilka som ens bryr sig. Så nu tänker jag göra den här bloggen på mitt vis, skriva vad jag vill & då endast det. Jag har tänkt alldeles för mycket på vad andra tycker & tänker men nu måste jag börja tänka på mig själv (tyvärr) då jag tycker att det är något av det svåraste som finns, att tänka på sig själv. 
Men jag måste, för så som jag har mått senaste året är något av det sämsta som jag har mått i hela mitt 19 åriga liv. Jag skäms, för att jag inte vågat känna, utan bara rasat på i en snabb fart utan att riktigt tänka på hur jag mår, skrattat när jag egentligen velat gråta, och gråtit när jag egentligen har velat skratta. Nu har jag bestämt mig, att såhär kan det inte fortsätta. Jag måste få vara mig själv här, för det här är min blogg. Ingen annans. Så från och med nu, så ska jag utmana mig själv, med att vara jag, konstigt va? Men ett försök är det ändå värt och det ska jag ge det. Om ni vill fortsätta att läsa bloggen får ni helt enkelt välja själva. Ingen tvingar er. Så.

Hej. 

 
Snart börjar världens bästa terapi igen. Längtar.  

When everything's made to be broken, I just want you to know who I am

Kategori: MY LIFE