fall seven times, stand up eight.

När vi ändå pratar om Emelie Sandé så ska ni lyssna på den här låten också

Kategori: MY LIFE

 

MY KIND OF LOVE - EMELIE SANDÉ

Kategori: MY LIFE

 


Låten är bästbästbäst, jag älskar hennes röst!!

Snart dags..

Kategori: MY LIFE

Gud nu är det inte alls långt kvar till studenten, 22 dagar är ju ingenting! Är både nervös & förväntansfull, men tror det kommer bli en jävligt bra dag faktiskt, håller tummarna för bra väder också!

Annars då? Jo jag har studentskiva imorgon & idag har jag äntligen kommit på vad jag ska ha på mig. Vi har Love Parade-tema, vilket betyder att man ska ha neon,rave & glittergrejer på sig & jag är rätt nöjd med mina kläder som jag ska ha så hoppas att det blir bra när allting sitter på också! På torsdag är det dags för även en till studentskiva & det ska jag fixa grejer till imorgon, Josefin & jag ska åka till Buttericks & hoppas på att hitta någon bra kostym där. Så nu är det bara att tagga till som gäller men det brukar det ju inte vara några problem med!

PussUngefär såhär kommer det se ut på våran skiva. Nästan. Okej, kanske inte. Men nästan.

Alltså Sebastian Ingrosso, jag älskar dig

Kategori: MY LIFE

 

12.05.13

Kategori: MY LIFE

Idag är det söndag och hela helgen har gått, har ägnat hela helgen åt att ta hand om huset och att vara hundvakt eftersom mamma & pappa har varit i Finland & bott på spa ifrån i torsdags tills idag. I torsdags hann jag även in på en studentskiva (som även var min första) som mina bästa vänner som går på bruks hade, nästa torsdag är det även dags för den andra skaran bästa vänners skiva som går på bruks, det är då tema film, vilket jag inte har någon aning om vad jag ska hitta på att vara hehe, men det ska vi nog kunna hitta på något bra till. I fredags var jag med Anna & Anton nere på klipporna i Öregrund och vi grilla, drack cider, lyssnade på musik & kollade på solnedgången, det var så fint! Man känner verkligen att snart är det sommar & jag längtar så mycket! Igår var jag med Emilia på dagen, vi handlade lite och åt lunch tillsammans, sen på kvällen åkte vi hem till henne & åt middag sen skjutsade hon hem mig. Hanna kom runt åtta & vi åt chips med dipp & snackade massa strunt, hon hade bil så vi tog även en liten runda i den & skjutsade lite folk :) Idag så har jag varit ute med mamma, pappa & Nellie på långpromenad, välbehövligt! Hjälpte sedan pappa ute på gården med att snickra upp ett virkesskydd där han ska ha brädor osv. Jag sitter nu & kollar vänner & väntar på att maten ska bli klar, blir grillat idag, mumsigt värre!

Puss En bild från klipporna i Öregrund,  Anna, där är vår plats på jorden

060513

Kategori: MY LIFE

Valborg, en bra dag med fina vänner, kanske lite för mycket alkohol för vissa men för mig så lyckades det ganska bra på den biten, dock inte på vissa andra eftersom vi inte lyckades komma in på hummelgrund så vi lämnade Öregrund & åkte tillbaka till Östhammar för att gå på Pulz. Det var kul där dock inte mycket folk så jag & Hanna valde att vandra hemmåt ganska tidigt. Dagen efter så hade vi en rejäl bakisdag då människor kom och gick och umgicks hemma på Börstilsgatan 6, precis som det ska vara. Vad har hänt efter Valborg då? Jag har för det mesta pluggat och umgås med samma gamla underbara vänner. Har också börjat ta tag i det faktum att jag tar studenten om ca månad, har börjat snegla smått på skor och klänning osv, har inte haft lust att göra detta tidigare eftersom jag mest har ångest över att det är dags för mig att lämna Katedralskolan snart, usch.

Har nu religion och efter det ska jag & Filip gå på stan & hitta en kostym åt honom att ha på sig på studenten, sen hem & plugga till geografiprovet som ska kryssas av från kalendern imorgon.

Puss 

Lite instagrambilder från dagarna som gått