fall seven times, stand up eight.

SUMMERBURST BOKAAAAT

Kategori: MY LIFE

NU JÄVLAR LEVER VI KAN JAG JU SÄGA.

Mathilda har idag fixat biljetter till Summerburst och nu går jag typ som på moln haha, vi ska ha så j ä v l a kul!!! Ja idag har jag i alla fall varit med skolan på Saco-mässan och kollat olika universitets utbildningar osv, riktigt intressant faktiskt men om jag blev något klokare på vad jag vill läsa till vet jag inte, hihi.. Men något med människor blir det i alla fall! :) Har nu nyss kommit hem från hockeyträningen, den gick sådär idag men var såklart rolig ändå, brudarna är ju bäst! Imorgon så är det lång dag som gäller, enda till klockan fyra, åååh så less på det, men om typ 3 veckor så är det över!! Nu ska jag sova pusspuss!






Sebastian Ingrosso är klar för Summerburst!!!! Gaaaah, gift dig med mig Sebastian! 



 

13:08

Kategori: MY LIFE

Sitter i skolan och har religion, vill hem och äta mat (ovanligt..?haha) Men sen vill jag också hem och träna, har blivit som träningsberoende nu och vill bara träna hela tiden, nästan lite läskigt faktiskt men det är ju så kul..! Aja, vi hörs sen, PUSS!

Alltså maskinen i mitt hjärta, now and forever ♥

Kategori:

25.11.12

Kategori: MY LIFE

Hej hallå! 

Helgen går i sportens tecken, helt klart! I fredags kollade jag & Hanna a-lagets match, igår gymmade vi och kollade på herrarnas innebandy-match och idag har jag själv spelat ishockey-match! Vi har ju numera ett sammarbete med Gimo IF:s damlag så idag spelade vi tillsammans! :) Riktigt kul, första matchen för mig den här säsongen och den var mot Skärplinge! :) Vi förlorade tyvärr med 8-0, men det var bra enligt oss eftersom vi förra gången förlorade med 14-0 mot dom! Så det går framåt! :) Nu kikar jag, jaken & papsen Beck och imorgon har jag sovmorgon till 11:40 så behöver inte åka förräns 10:15 :) hihi lycka! :) 
PUSS







 

Nov. 24, 2012

Kategori:

I WILL WAIT FOR YOU.

Kategori: MY LIFE

Hej! Sitter i skolan, får låna Mathildas data för jag lämnade min hemma, kände inte att det var så värt att ta med min eftersom vi bara har halvdag idag, mums! Efter skolan ska jag & Mathilda gå & mysluncha, vi har ju en del att snacka om kan man säga, men när har vi inte det egentligen..? haha. Träffar nog Anna sen en snabbis, sen hem, käka & träna hockey!! Åh är så taggad. Vi hörs 

PUSS 




Ni är bäst i världen mina finisar. 




KE$HAS NYA!

Kategori: MY LIFE

 

WEHEARTIT.

Kategori: MY LIFE

HEJ MAIA.

Kategori: MY LIFE

 

201112

Kategori: MY LIFE

Hej hörrni. Hur är det med er? Med mig är det ganska bra tror jag, livet blir bättre, har igen inaktiverat min facebook för att jag tycker att jag behöver fokusera på mig själv osv. Har som tur är världens bästa vänner (ingen nämd, ingen glömd) som får mig på så bra humör så att det inte ens går att beskriva. Dock har jag ett jobbgt psykologi-prov imorgon, ååh jag vill inte ha prov, känner att jag inte riktigt orkar det just nu. Men det är bara att kämpa på och göra sitt bästa. Den här helgen kommer bli bra i alla fall, ska umgås med nära & kära om vi säger så & ha det jävligt bra, vi hörs kära läsare. Pusspuss!


GOT 2 LOVE YOU.

Kategori: MY LIFE

Helgen har varit bra, har fått tillbringat den med dom 2 tjejerna som nog känner mig bäst. Sov till halv ett idag då jag & Anna gick upp & gjorde frulle! Vi kikade sedan Jägarna 2, otäck men ändå bra film! Åkte sedan hem till Annas farmor & farfar & åt fars-dag middag där, supergott! Vart sedan hemskjutsad & kikade solsidan här hemma med fina familjen ♥ Nu chilla tills det är dags för slaggen! See ya later alligators! 
PUSS ♥




Har ni tänkt på att ganska många killar som rappar har solbrillor på sig? Konstigt! 

VÄRLDENS FINASTE LÅT

Kategori: MY LIFE

 

TRÖTT ÄR BARA FÖRNAMNET.

Kategori: MY LIFE

Började helgen med en mysig födelsedagsmiddag hos Julia som fyllde 18 år i torsdags, wiiie. Åkte sedan hem & åkte till Johannes med Elin & Anna-josephine bland annat, där var André & Jacob också så hängde med dom resten av kvällen. Hade också mitt svenska-tal i nationella igår, det gick bra hoppas jag men kändes som det i alla fall! :) Idag ska jag hänga med Hanna lite på dagen & sen ikväll blir det myskväll! Är sugen på att laga någon god mat men måste bara komma på vad.. hjälp! Ja, vi får väll hoppas på att jag hittar på något hihi, puss!



Ska passa på att gratta världens bästa vän Anna som nu har tagit körkort, är så stolt över dig min bästa,
jag älskar dig. 

HOCKEYTRÄNING.

Kategori: MY LIFE

Åker ner till Ishallen nu & kör ett ishockeypass med bästa brudarna! Hur kul? 

Vi hörs sen, puss! 

.

Kategori: MY LIFE



Jag är helt kär i Pinks nya låt Try, här har ni den & ett tips är att lyssna! :)






BIPOLÄR SJUKDOM

Kategori: MY LIFE

Sitter i skolan & har psykologi, vi pratar just nu om bipolär sjukdom, det handlar om att man ena sekunden är alldeles överlycklig & i andra sekunden deprimerad. Det låter så sjukt läskigt & jobbigt.
Idag har jag ett "svårt val", hehe. Jag måste välja om jag ska gå på en föreläsning & lyssna på antingen Unga aktiesparare, eller gå & lyssna på en människa som har en bipolär sjukdom. Båda låter ju sjukt intressant men är nog mer intresserad av människan med bipolär sjukdom faktiskt så vill helst gå på den, men får se hur jag gör. Resten av dagen kommer bestå av svenska-plugg eftersom vi har nationella i det på fredag, wish me luck!

Puss.

SAKNAR GREKLAND.

Kategori: MY LIFE





























Saknar det ganska rejält faktiskt, att inte behöva någon, att ingen kan nå dig, att det bara är du & dina nära där.

Skönaste känslan att få vara ifrån allting en stund.

.

Kategori: MY LIFE

Nov. 02, 2012

Kategori:

FROSTMORGON.

Kategori: MY LIFE

 
 
 
 
Hejhallå.
Igår var jag hundvakt bland annat & fick därför gå en fin morgonpromenad med Nellie i vårat frostlandskap som är just nu. Tog lite fina bilder som jag visar här, dock är dom tagna med mobilen så det är ingen superkvalité, men får ta med mig systemkameran ut & fota någonting när det är så fint ute! Runt tolv kom Lina & hämtade mig & vi åkte ner till Ishallen för att åka lite friåkning. Det var riktigt kul att åka lite skridskor utan hockeyskydd eftersom man inte är så van med det nu förtiden haha! Resten av dagen tillbringades med Madde & vi åt väll för det mesta?? Haha men det var kul det med! ;) Idag har jag också varit ute med vovvsingen på två promenader & hur skönt är inte det liksom? Man känner sig så fräsch efter en promenad! Sen åkte jag & mamma ner på "stan" & lunchade på Björkmans! :) Dom hade förnyat lite där & det var superfint! :) Efter det så umgicks jag lite med Hanna innan det var dags för hockeyträning! Idag var det sjukt kul då fick öva skjuta slagskott, vilket jag är ganska dålig på så det var riktigt roligt att öva! :) Nej nu ska jag gå & umgås med resten av familjen :* pusspuss!

ni får lite bilder från de två dagarna.