fall seven times, stand up eight.

VILL HA KÖRKORT NU

Kategori:

Övningskört massor idag så att jag får det där körkortet någon gång!

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Kategori: MY LIFE

Alltså jag är jättesugen på att göra en roadtrip till Göteborg i sommar!! Har bara varit i Göteborg när det har regnat tyvärr så vill ge det en ny chans & det tänker jag nog göra i sommar! Verkar vara en jättefin stad & så verkar det ju jättebra att köpa Göteborg City Card som ger ett gratis inträde på Liseberg & Universium b.la. & så får man åka gratis buss, båt, tåg & spårvagn & så får man åka på gratis sightseeingturer. Låter som en riktig bra upplevelse så detta är något jag tänker göra i sommar! 

Nu jävlar ska det vinas

Kategori:

Dricker te i Lasse Åberg koppar

Kategori:

Sitter just nu och dricker en kopp te med mormor & morfar, dom är här & tar hand om mig & Jacob (haha) medans mamma & pappa är uppe i Björnrike. Ganska mysigt faktiskt att bli ompysslad av världens bästa morföräldrar & få umgås med de eftersom vi annars inte ses så ofta. Skolan idag var mest lång, men med fina brudarna så går dagarna på fort ändå :) nu ska jag fortsätta umgås! Puss

iPhonekudde

Kategori:

Hej! Har nu äntligen fått hem min iPhonekudde, den är till för att lägga iPhonen på för att iPhonen inte ska repas mot bord t.ex. En uppfinning jag tycker är jättebra! Kudden är ju bara för söt också!

FORTFARANDE SÅ JÄVLA GRYM

Kategori:

VI ÄR DE SOM FÖRVANDLAR DE GRÅA I GRÅTT

Kategori: MY LIFE

Hejsan! 
Har på senaste tiden blivit den mest morgonpigga människan jag känner haha, vaknade liksom tjugo över sex igår morse & idag vaknade jag halv åtta. Brukar annars sova till typ tio, elva där men det går inte nuförtiden haha!

Idag har jag en massa energi som jag bland annat ska göra av med på att plugga religion som jag inte förstår mycket alls av men ska försöka förstå mig på den idag! :) Sen ska jag nog gymma eller springa men får helt enkelt se! :)

Where I belong

Kategori:

Hemma nu, efter en bra kväll hos en riktigt bra vän som alltid finns där när det behövs, jag pratar såklart om jempa! Och att sedan få skjuts hem av en riktigt bra grabb i en BMW var ju inte heller helt fel! Även fast denna dag har varit sämst så är den nu helt klart okej igen & det nöjer vi oss med. Godnatt!

Nu börjas det

Kategori:

RAGGNINGSREPLIK.SE

Kategori: MY LIFE

Sitter på svenskan nu i skolan, jag & Ebba ♥ sitter & busar & skickar raggningsrepliker till varann ifrån raggningsreplik.se, haha bästa ju? Ellleeeeer. Igår var jag hemma runt halv fyra, fixade lite med disk & sånt där roligt sen skulle jag ha pluggat till geografiseminariet vi har på torsdag men det blev helt enkelt inte så, så åkte & solade med Emilia istället! Var så skönt men vart tyvärr inte så mycket skillnad, menmen! Idag ska jag i alla fall plugga tills seminariet & ikväll ska jag på Aloe Vera möte med de som jag jobbar med där, ska bli mysigt! :) Puss!

Dagens frulle!

Kategori:

Består av aloevera shot, en kopp kaffe, 2 skinkmackor. Svårare än så är det inte! :)

Så länge vi andas.

Kategori: MY LIFE

Hej! :) 
Har hunnit varit i Idre i 4 dagar, gått i skolan i 5 dagar, spelat 1 hockeymatch & haft en lugn helg i 2 dagar sedan vi pratade senast. Och jag bara njuter & mår bra. För det är såhär jag vill leva och lagom nöjd kan jag ju säga. Idre var underbart, fint väder alla 4 dagar, spenderade minst 70 % av resan i backarna på ett par skidor, de andra 30 % så drack jag & Anna mest alkohol. Men det är så det ska vara när man har ledigt från verkligheten och är med sin bästa vän på en fjällresa. De där skoldagarna har väll också varit helt okej, det går ju nästan att genomlida om man har världens bästa klasskamrater runt om sig hela tiden. Hockeymatchen var ingen vinstmatch, vi förlorade med 6-0 mot Västerås, men åkte ändå därifrån rätt så nöjda för en bra insats hade vi ju ändå på något vis gjort. Helgen har mest bestått av umgänge med vännerna, i fredags hamnade jag, Jenny & Johanna på en hemmafest men alla tre av oss var nyktra så det var lugnt, igår så bestog kvällen bara av att vara hemma & ta det lugnt eftersom jag var helt slut efter veckan, så släckte sänglampan halv tio igår kväll vilket är ovanligt hos mig. Idag har jag träffat Hanna, vi har hunnit gått hela Östhammar runt, gått igenom vad som har hänt de under de 2 veckorna som vi har varit ifrån varandra och fikat massor med godsaker! :) Helt enkelt så njuter jag av livet, samtidigt som jag småstressar ibland.. Men har världens bästa vänner så bättre kan inget bli! :) 
Puss!


Kommer lite instagram/systemkamerabilder från den tid ni inte sett 

Fina Idre



Bästa Anna 



Mathilda då vi åt sushi i tisdags, har helt gått och kärat ner mig i Sushi nu kan jag ju säga, så gott!


Hockeymatchen igår!



Har mina älsklingar på mig idag

Kategori:

För det är liksom vår

STAY

Kategori: MY LIFE

 

JAG. DÖR. GIFT. DIG. MED. MIG.

Kategori: MY LIFE







 

lista nr x

Kategori: MY LIFE

Har du druckit tills du spytt? jorå
Sårat någon? ja
 Förlorat en vän?  snarare lämnat
  Träffat nya människor? många
  Kysst en främling? nej
Tagit droger? nej tack
Haft en sommarflört? yes
Gråtit? jo
 Skrattat tills du kissat på dig? Klart jag har skrattat men inte riktigt så mycket så att jag kissat på mig
  Tältat? En gång, och gör aldrig om det igen
Varit vaken en hel natt? Japp
Solat? Klart jag har
Badat? många gånger
  Haft ett förhållande? Jorå
Gjort dig riktigt illa? Yes, dumma jävla häst att kasta av mig
Gjort några nya percingar/ tatueringar? nää är rätt lugnt på den fronten
Läst en bok? yesbox
Skickat fel sms med flit? hihi ja
Suttit vid datan en hel natt? haha nej faktiskt inte
Näckat? yes
Solat naken? nejnej och åter nej
 Fått utegångsförbud? Haha nej mina föräldrar är för bra för det
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja, haha varför ska man säga det om man inte menar det?
 Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Menar det alltid
Varit i slagsmål? Nix
Pussat någon utav samma kön? men joråå
Sjungit högt på ett berg? nej, haha
Kysst någon i regnet? Nej
Kysst någon i skogen ? Nej
Kysst någon du inte borde? Nej
Tappat rösten? aldrig helt. men lite
varit på festival? Nej men ska på världens bästa summerburst i sommaaaar
Gått upp i vikt? ja
Gått ner i vikt? inte det minsta
Brännt dig? yes, haha
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? bikiniränder
Varit utomlands? Grekland två gånger, cypern en, mallorca en
Gjort ett bra köp? Ja, är typ alltid nöjd med det jag köper
Tagit upp kontakten med en gammal vän? yes
haft skadeglädje? jajemensan
Sovit under bar himmel? nej, men ska nog fan göra det i sommar!
Vad kommer du sakna mest? -
Har du svart ärligt på alla frågor? så gott som

världens jävla skitliv som samtidigt är så jävla bra

Kategori: MY LIFE

Usch säger jag bara för senaste veckan
I tisdagskväll när jag hade kommit hem från träningen så ringde det på dörren, tyckte det var ovanligt eftersom pappa aldrig ringer på dörren utan alltid knackar, när jag går och öppnar så står två män som varit med pappa och tränat hockey på trappen och säger att pappa har fått åkt till sjukhuset eftersom det hade skett en liten olycka på träningen. Jag ringer då till mamma eftersom hon jobbar på sjukhuset, hon säger då att hon & pappa är påväg in till Uppsala med ambulans för att pappa måste röngta sin arm eftersom de inte vet om den är bruten eller om det bara är en fraktur. Klumpen i magen var redan stor så att få  höra det var ju inte direkt lugnande. Gick och la mig & försökte sova så gott det gick, sov väll lite halvt fram till klockan halv fyra på natten då mamma & pappa kom hem, gick upp för att höra hur det var med pappa och det visade sig att det var axeln som hade hoppat ur led och så hade han en fraktur i armen, detta fick mig att lugna ner mig tillräckligt för att kunna sova. Gick i skolan onsdag precis som vanligt, sedan på torsdagen så hade vi idrott där vi hade akrobatik. Jag som inte väger så mycket fick såklart vara högst upp i en pyramid, som vi tappade balansen i & jag landade snett på min fot. Gick i skolan som vanligt efter det och hade inte mycket ont alls, men sen när jag skulle gå av bussen hemma så kunde jag knappt gå. Ringde till mamma och hon sa att det bara var för mig att linda foten och börja hoppa på kryckor. Så turen har inte varit med i min familj den här veckan. Åkte i alla fall upp till Gävle i torsdags och stöttade bästa Brynäs till vinst mot Modo. I fredags så hoppade jag runt hela dagen på kryckor tills jag kom hem till Olivia där jag skippade dem och sakta men säkert började stödja på foten. Hade sushikväll med bästa brudarna och åt typ ihjäl mig för att det var så gott! Igår firade vi bästa Maisan som har fyllt 18 år, detta firades genom förfest för att sedan dra oss vidare till Saluhallen! Där var det bra drag och x antal shottar slank ner i min kropp. Dans med bästa vännerna och sedan en fin nattbusstur hem på det så var jag lagom nöjd när jag gick i säng klockan 04:00 imorse. Idag har det spelats en bra hockeymatch som tyvärr avslutades med förlust, men vad gjorde väll det när vi kämpade in i det sista? Nu ska jag försöka plugga lite religion samtidigt som jag ska kolla på Så Ska Det Låta. 
Hej på er. 
puss.