fall seven times, stand up eight.

Fortfarande så jävla bra

Kategori: MY LIFE

 


Kan fortfarande hela texten och älskar den lika mycket som första gången jag hörde den, Pink är så grym! 

HUNG UP

Kategori: MY LIFE

Har precis kommit hem ifrån en lätthård (en blandning helt enkelt) ishockey-träning, idag hade vi också halva b-laget med oss på träningen & det var ju kul eftersom tempot då höjs lite vilket kan behövas ibland! :) Idag i skolan så hade vi först halvklass där man hade skrivit varsitt tal som man skrivit själv och framförde. Mitt tal handlade om musik eftersom jag tycker att det är något av det som betyder mest för mig här i livet. Jag hade inte ens hunnit förberett mig så jag skrev lite stödord som jag ville prata om på bussen in till skolan haha, men det gick riktigt bra, fick beröm av många och det är ju alltid roligt! :) Efter skolan gick jag till tandläkaren en snabbis och spände tandställningen och gick sen ner på stan med Mathilda och Ebba. Letade efter svarta Dr Denim jeans i storlek XS men det var slut i hela stan verkade det som.. typiskt! Menmen, imorgon åker jag med skolan till Bjurås och åker skidor och sen på kvällen blir det övernattning hos Olivia med henne och Hanna, mysilimyyys! Hihi
Puss!


Konrad & Olivia

Kategori: MY LIFE

Hejhej.
Sitter just nu hemma hos Olivia & pluggar & äter Ben & Jerrys glass, hur mumsigt?! Har haft en kort skoldag idag som egentligen var helt onödigt eftersom den visst var frivillig att gå på men det visste ju såklart inte jag! Gick en herrans omväg hem till Diana och gullbebisen Konrad. Var där i ungefär 3 timmar & bara snackade en massa med Diana eftersom vi inte setts på länge och så gosade jag självklart lite med Konrad också. Tog sedan bussen & hoppade av oss Olivia & nu sitter vi här. Får se sen om vi tar oss till Rebbe & hälsar på henne lite :)
Pusspuss
 


GoseKonrad

THE FRAY - YOU FOUND ME

Kategori: MY LIFE

 

Snor från finisrebbe

Kategori: MY LIFE

ONSIN:

Dejtat två personer åt gången: Nix

Varit kär: Jo

Förlorat någon speciell person: ja

Varit deprimerad: inte riktigt deprimerad men snudd inpå

Varit så trött att du somnat sittandes: Jo det har hänt haha

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej

Brutit ett ben? Jag bröt ett ben i min arm en gång, gills det?

Gjort nåt du ångrar? Jo det är klart, vem har inte?

Hoppat Bungee Jump? Nej och det kommer aldrig hända! haha

Ljugit för någon du tycker om? säkert

Ätit en hel tårta? Nej faktiskt inte, men det var min största dröm när jag var liten att få en hel prinsesstårta för mig själv haha.

Gjort bort dig offentligt? hahaha ja

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: japp

Fått ditt hjärta krossat: nej

Hur många barn vill du ha i framtiden: 2-3

Har du några husdjur?: japp, två kissemissisar & en hotdog

Vill du ändra ditt namn: Nej inget jag funderar på iallafall

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var glad, var taggad, vart besviken

Vilken tid vaknade du idag: Gick upp klockan sex

Vad gjorde du igår runt midnatt: sov

Någonting som du längtar till: s o m m a r e n i helhet, tar studenten, summerburst, massa braiga vänner som jag ska umgås med & bara leva livet

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Lycka, jag vill ha evig lycka

Vad lyssnar du på just nu: Diskussionen i min klass om vad man ska äta för mat på en dejt, några förslag från er kanske?

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jarråå

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Jenny Eva Lisa Stigsson

Stjärntecken: Lejon

Kille eller tjej: tjej

Grundskola: Edsskolan

Gymnasie: Samhällsvetenskap på världens bästa skola Katedral! 

Högskola: -

Hårfärg: Röd

Långt eller kort hår: Mellan

Längd: ca 168 cm

Piercings: Öronen haha

Tattoos: None

Höger eller vänster: högerhänt

Operation: 13 stycken haha, slå det om ni kan!

Sporten du spelar: Ishockey

 

JUST NU:

Äter du: Ingenting men suktar efter subway på lunchen!

Dricker du: ingenting

Är du på väg att: Skriva ett CV

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Absolut! Längtar tills den tiden är inne

Vill du gifta dig: ja

Karriär i åtanke: Bra fråga!

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: jadå

Mirakel: japp

Kärlek vid första ögonkastet: aa

Himlen: men jaadå

Änglar: ja ofc

 

After the storm

Kategori: MY LIFE



Är glad, är motiverad, är lycklig helt enkelt.
Livet funkar, det gör det verkligen. 
Har börjat fått motivering till träning också & att göra saker som jag själv tycker om.
Har nog slutat anpassat mig så mycket till andra nu för tiden. Men är ändå hjälpsam liksom,
det är ganska svårt att förklara men jag mår verkligen bra & det känns så skönt att äntligen få vara nöjd.
Verkligen nöjd. 


Bästa Beyoncé

Kategori:

19.01.13

Kategori: MY LIFE

Idag är det lördag och det är så jävla skönt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Eller jo det vet jag, om cirkus 20 minuter ska jag ner med Lina till Isahallen & glida runt på ett par skridskor i någon timme, är så otroligt skridskosugen vilket jag inte förstår hur jag kan vara eftersom vi har haft båda våra träningar i veckan och att man efter de brukar vara ganska trött på skridskor men idag är ett undantag, kanske beror på att vi inte har någon match den här helgen men vem vet ;) Sen när jag kommer hem så blir det väll till att börja fixa inför kvällen då Anna har hört av sig och sagt att det blir utgång! Vart är ännu oklart dock men vi kan ju höras mer om den saken! :)
Kram!


Hängde med Jempa igår också, åkte till gladan i tron om att vi skulle äta varsin sallad men så vart inte fallet och sen vart det en lång biltur, mysigt värre!
Bästa du ♥

Inspiration

Kategori: MY LIFE

Vill ha sommar

Vill ha kläder som dessa


 Vill ha en bränna som denna 



Vill ha en kropp som denna 



Vill ha en festival, fina vänner och massa sol till denna sommar



I sommar tar jag studenten, till den ska jag ha en snygg kropp & en snygg bränna så där ska dom drömmarna gå i uppfyllelse, sen några dagar efter åker jag & Mathilda på Summerburst där bland annat mina tjejer från Östhammar kommer vara och massa mer grymma personer så där går festivallivet i uppfyllelse, sen efter det så gäller det bara klippa, klistra och kosta på sig lite kläder så är livet superbra! 

Längtar så mycket,
Sommar 2013, Let's go!

22:45

Kategori: MY LIFE

Kom nyss hem från en bra ishockeyträning dock kände jag mig slö, men det är väll som vanligt antar jag, är så jävla dålig på att åka skridskor så jag blir rent av arg haha, men det går att träna upp! :)
Imorgon är det en lugn dag i skolan, slutar klockan ett så det är soft, sen blir det hem och hänga fullt ut med Jempa, får väll se vad vi hittar på :) puss!

I'll make it work, you'll make it work, we'll make it work.

Kategori: MY LIFE

Rebecca & Fiona. Vilka grymma personer, så jävla sköna. Borde helt klart finnas fler människor som de två tjejerna. Har kollat igenom avsnitten från deras dokumentärserie som bland annat finns på youtube, och dom lever som fisken i vattnet verkligen, sover, äter, åker på gig & spelar deras braiga musik som dom har gjort helt själva!! Haha i något av avsnitten så är det en kille som frågar dom vem som mixar deras låtar och då svarar de att de är de själva för att dom är så jävla cpbra dj:s & jag håller helt klart med! 

Jaja, nog om dem & tillbaka till mig.. ;) Jag har inte orkat, hunnit, velat osv blogga på senaste tiden, har haft så mycket i skolan innan jullovet & på lovet så levde jag som sagt livet & nu är jag tillbaka i skolan igen!
Just i detta nu har jag Geografi och där pratar vi om överfiske(?), jättetråkigt ämne faktiskt enligt mig men får genomlida detta nu så är det över sen! Igår kväll så tränade jag ishockey, först ispass sen fyspass, så jävla kul & jobbigt på samma gång, är så g l a d över att mitt hockeylag är så himla roligt att träna med för att alla är positiva men ändå inte rädda för att säga vad de tycker & det känns jättebra! Ikväll är det dags för ett ispass igen & jag längtar!! I helgen ska jag kanske gå ut men får se om jag orkar sen så ska jag träffa Jempa också! 

Stor kram till er


03.01.13

Kategori: MY LIFE

Hej kära läsare! Jag vet att jag har lov och så nu och då försöker jag att verkligen ha lov också och då är väll inte meningen att man ska sitta vid en dator och blogga? Men idag måste jag tyvärr sitta vid denna dumburk och skriva klart mitt företagsekonomi-PM som ska vara inlämnat efter lovet.. Jag skriver där om Isabella Löwengrip, Blondinbella, det är fett kul faktiskt eftersom jag tycker hon är en duktig tjej som har kommit långt här i livet! Har också Emilia här som pluggsällskap och det är mycket roligare att plugga om man har någon att göra det med tycker jag, kanske för att man inte pluggar så mycket då..? haha Menmen, nu ska jag försöka skriva klart det här  PM:et! PUSS